INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Criticat de tifosii lui AS Roma și de presă, Jose Mourinho se apără: „Am refuzat în vară cea mai nebună ofertă!”

Jose Mourinho, antrenorul lui AS Roma, foto: Guliver/gettyimages
Jose Mourinho, antrenorul lui AS Roma, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 30 septembrie 2023 17:26 / Actualizat sambata, 30 septembrie 2023 18:39

Jose Mourinho (60 de ani) a răspuns la conferința de presă de azi atacurilor suferite în ultimul timp: „Am rămas la AS Roma pentru că mi-am dat cuvântul fanilor, echipei și clubului că nu plec. Iar la trei luni de atunci sunt scos țap ispășitor pentru problemele echipei”. Al Hilal i-a propus un contract de 30 de milioane de euro pe an!

Jose Mourinho are cel mai prost început de sezon din carieră, fiind cu AS Roma pe locul 16 după 6 etape, și având a doua cea mai slabă defensivă din Serie A (11 goluri încasate).

Antrenorul portughez a trebuit să dea o replică la criticile primite după umilința suferită joi cu Genoa (1-4) și să detensioneze atmosfera din jurul echipei capitoline.

Înaintea meciului cu Frosinone, programat mâine seară, „The Special One" a avut astăzi un discurs ofensiv la conferința de presă, unde a încercat să explice cauzele pentru care Roma este în criză.

Protest în Superligă, fanii au sărit la antrenor: „Ai făcut cea mai slabă echipă din campionat!” » Tehnicianul le-a răspuns: „Ce vreți, bă?”
PROTEST
Protest în Superligă, fanii au sărit la antrenor: „Ai făcut cea mai slabă echipă din campionat!” » Tehnicianul le-a răspuns: „Ce vreți, bă?”

Jose Mourinho: „Trebuie să avem curaj cu Frosinone”

„Credeam că acel 7-0 cu Empoli și victoria din Europa League (2-1 cu Sheriff) au luat greutatea de pe umerii jucătorilor. Mă așteptam la o continuitate la Genova, la o îmbunătățire a jocului, dar nu s-a întâmplat așa. 

Mâine trebuie să avem curajul de a accepta o reacție de romanism, care poate fi un suport fantastic sau la o manifestare de deziluzie. 

E nevoie de respect pentru această manifestare, pozitivă ori negativă. În vară am avut cea mai nebună ofertă primită vreodată de un antrenor și am refuzat-o. 

Mi-am dat cuvântul jucătorilor, fanilor și clubului. Iar la trei luni de-atunci pare că eu sunt problema. Asta nu accept, pentru că nu este adevărat. Repet, nu eu sunt problema", a declarat portughezul de 60 de ani.

Jose Mourinho: „Noi nu putem rezolva cu 100 de milioane”

Mourinho a dat vina pe absențele din apărare și a mărturisit că a avut o lungă ședință cu jucătorii: 

„Totul este un maraton, fotbalul, viața, Când nu mai simți dragoste, tu știi că s-a terminat. Când te simți obosit, chiar fără să ai probleme, înțelegi că relația a ajuns la limită. 

Noi nu putem schimba situația cu 100 de milioane dacă apare o problemă, cum face City sau Barcelona!. Până pe 30 iunie voi fi aici și voi lupta. Până când Friedkin (n.r. patronul lui AS Roma) îmi va spune să nu mai fac asta, voi lupta. Nu mi-e frică!".

Mă aștept la mai mult din partea mea și a jucătorilor. Ei sunt prietenii mei și eu prietenul lor. Îmi place să lucrez cu ei și există empatie, Eu nu mă simt singur cu ei și viceversa. Mă aștept de la ei să văd mentalitate și foame 
- Jose Mourinho, antrenor Roma

VIDEO Românul care a refuzat naționala dezvăluie cheia succesului în Italia: „Asta face diferența în fotbalul de azi”

Radu Drăgușin, inclus alături în echipa ideală a rundei în Serie A, alături de nume precum Kvaratskhelia și Dumfries

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează