INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Jose Mourinho, spre Arsenal? Șefii „tunarilor” s-au cam săturat de Unai Emery

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 noiembrie 2019 17:17

Arsenal traversează un nou sezon oscilant sub conducerea lui Unai Emery, iar conducerea „tunarilor” ar pregăti o lovitură: instalarea lui Jose Mourinho, liber de contract.  

Potrivit The Sunday Times, Mourinho, 56 de ani, s-ar fi întâlnit zilele trecute cu Raul Sannlehi, un important om din conducerea lui Arsenal. Conform publicației, cei doi ar fi discutat despre strategia pe care portughezul ar vrea s-o implementeze pe „Emirates”.  

Zvonurile că Mourinho ar putea ajunge la Arsenal au fost alimentate și de prezența reputatului tehnician la meciul din Europa League dintre Arsenal și Vitoria Guimaraes (3-2), disputat în urmă cu 10 zile. 

Sezonul actual din Premier League o găsește pe Arsenal pe locul 5, cu 17 puncte, la șase lungimi de locul 4, ocupat de rivala din oraș Chelsea. 

Mourinho, liber de contract din decembrie 2018, când a fost concediat de Manchester United, le-a pregătit de-a lungul carierei pe Benfica, Uniao de Leiria, FC Porto, Chelsea, de două ori, Internazionale Milano, Real Madrid și Manchester United. 

Vezi și: 

VIDEO Liverpool și Manchester City, victorii dramatice » Arsenal și United, în degringoladă! Cum arată ACUM clasamentul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mateodamiano7
mateodamiano7  •  03 Noiembrie 2019, 20:24

Un impostor ajuns multi-milionar. De ar fi singurul, dar sunt tot mai multi in lume, in varii domenii. Viitor de aur omenirea are si prevad prin secoli a ei inaltare...pana la stadiul pe care-l merita, acela de bonobo - revenirea la matca, constand in cataratul in copaci, culesul fructelor si vocalize urlatoare ptr chemarea partenerei de acuplare, la fel de inteligenta. Pacat de mana de inovatori, de intelepti, de descoperitori, de creatori care au adus aceasta specie de maimutici pana la stadiul (nemeritat) de tehnologizare actual. Vor fi uitati de trecerea inexorabila a timpului cosmic.

cneius
cneius  •  03 Noiembrie 2019, 18:37

Acum vine la Arsenal ? In fiecare luna merge altundeva...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează