INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jose Mourinho vrea o vedetă a lui Juventus pe ”Old Trafford” » Manchester United pregătește o ofertă uriașă pentru transferul fotbalistului

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat luni, 25 septembrie 2017 11:56

Manchester United are intenția să facă o ofertă de 155 de milioane de lire sterline pentru Paulo Dybala, starul lui Juventus Torino. Clubul italian a dezvăluit faptul că jucătorul nu are o clauză de reziliere prevăzută în contract.

Deși se așteaptă ca Barcelona să-l achiziționeze pe argentinian în vara viitoare, totuși Ed Woodward, vicepreședintele executiv al ”diavolilor roșii” le-a comunicat reprezentanților fotbalistului, că dacă acesta decide să părăsească echipa lui Massimiliano Allegri, atunci Jose Moutinho îl dorește pe ”Old Trafford”.

Manchester United a mai făcut tranzacții cu "Bătrâna Doamnă" în urmă cu 14 luni, când l-a transferat pe francezul Paul Pogba, pentru suma record din acea vreme, de 89 de milioane de lire sterline.

Woodward are o relație foarte bună cu Beppe Marotta, managerul general al lui Juventus și deși Barcelona și-a manifestat interesul pentru Dybala – destinația preferată a argentinianului – echipa lui Mourinho l-ar putea deturna.

Paulo Dybala, în vârstă de 23 de ani, este cotat la 65 de milioane de euro de transfermarkt. Argentianul evoluează din 2015 la bianconeri, iar în acest sezon este golgheterul din Serie A, cu 10 goluri marcate în 6 partide.

sursa: mirror.co.uk

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează