INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

Nu e glumă! Fanii vor vota și vor stabili selecționerul unei naționale pline vedete

Fanii vor decide dacă portughezul Jose Peseiro (63 de ani) va continua sau nu pe banca primei reprezentative a Nigeriei.  / FOTO: Imago
Fanii vor decide dacă portughezul Jose Peseiro (63 de ani) va continua sau nu pe banca primei reprezentative a Nigeriei. / FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 26 iunie 2023 17:22 / Actualizat luni, 26 iunie 2023 17:22

Fanii vor decide dacă portughezul Jose Peseiro (63 de ani) va continua sau nu pe banca primei reprezentative a Nigeriei. 

Jose Peseiro, fostul antrenor al Rapidului, a preluat naționala Nigeriei în mai 2022. Deși „Supervulturii” s-au calificat la Cupa Africii, postul portughezului este în pericol. 

Eric a suferit un accident vascular cerebral în cantonamentul Farului » „Dumnezeu m-a salvat încă o dată”
FARUL
Eric a suferit un accident vascular cerebral în cantonamentul Farului » „Dumnezeu m-a salvat încă o dată”

Federația a recunoscut că are probleme în a-i plăti salariul, aproximativ 70.000 de dolari lunar. Contractul expiră peste câteva zile, pe 30 iunie. Ibrahim Gusau, conducătorul fotbalului din Nigeria, intenționează să lanseze un sondaj printre fani înainte de a lua o decizie cu privire la viitorul lui Peseiro.

Fanii vor decide viitorul lui Jose Peseiro

„Plănuim să cerem votul fanilor nigerieni, vrem să le ascultăm gândurile și viziunea. Am încercat și cu antrenori străini, am mers și pe mâna celor locali. Am avut probleme în ambele situații. 

Poate n-am nimerit încă persoana potrivită. Indiferent că va rămâne sau nu Peseiro, ne vom îndrepta către public”, a transmis Ibrahim Gusau, președintele Federației de Fotbal din Nigeria.

Jose Peseiro are o carieră impresionantă ca antrenor. A început ca „secund” la Real Madrid, apoi le-a mai pregătit pe Sporting, Al-Hilal, Panathinaikos, Rapid, Braga, Porto sau Guimaraes.

A fost și selecționerul primelor reprezentative din Arabia Saudită, Venezuela și acum Nigeria.

Portughezul are la dispoziție un lot fantastic în Nigeria. Printre vedete se numără Victor Osimhen (22 de ani, Napoli), Wilfred Ndidi (24 de ani, Leicester), Samuel Chukwueze (22 de ani, Villarreal), Kelechi Iheanacho (24 de ani, Leicester) sau Alex Iwobi (25 de ani, Everton).

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Alexandru Cicâldău, ofertat de clubul care tocmai a reușit o premieră istorică

Planul lui Luka Modric » De ce a refuzat cele 240 de milioane de euro de la saudiți

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează