INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Planul lui Luka Modric » De ce a refuzat cele 240 de milioane de euro de la saudiți

Planul lui Luka Modric. Foto: Instagram
Planul lui Luka Modric. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 26 iunie 2023 15:53 / Actualizat luni, 26 iunie 2023 15:55

E oficial. Luka Modric, 37 de ani, și-a prelungit a treia oară la rând contractul pe un sezon cu Real Madrid. Vrea să rămână în prim-planul fotbalului până în 2024, pentru a participa alături de naționala croată la Euro.

Ce i se mai poate cere lui Luka Modric? La 37 de ani, a avut un ultim sezon excepțional. 66 de meciuri în total, 52 de la Real și 14 la naționala Croației. A cucerit Copa del Rey la Madrid, încheind pe locul 3 la Mondial și pe 2 în Liga Națiunilor cu „Vatreni".

Bătaia dintre Lăcătuș și Mutu, relatată în direct: „I-am dat și eu pe culoar, pe la spate!”
GSP LIVE
Bătaia dintre Lăcătuș și Mutu, relatată în direct: „I-am dat și eu pe culoar, pe la spate!”

Luka Modric a refuzat 240 de milioane de la saudiți! Vrea să joace cu Croația la Euro 2024

În această vară, decarul a respins trei oferte saudite, una mai mare ca alta. Ultima i-ar fi asigurat, la Al-Hilal, 80 de milioane de euro anual. Pentru trei stagiuni, cât ar fi fost contractul, 240 de milioane

Modric a decis: a semnat încă o dată la Real. Oficial! E a treia oară la rând când își prelungește acordul pe un an cu gruparea madrilenă, a scris cotidianul croat Sportske Novosti. A făcut-o și în 2021, și în 2022.

488 de meciuria jucat Luka Modric la Real Madrid din 2012, marcând 37 de goluri

Luka Modric, al doilea cel mai „bătrân” în istoria lui Real Madrid

Luka va începe acum al 12-lea sezon blanco. De curând, întrebat cine va juca în echipă, Carlo Ancelotti a răspuns zâmbind: „Modric și ceilalți”. Antrenorul știa că veteranul va rămâne pe „Santiago Bernabeu”.

Pe 9 septembrie, împlinește 38 de ani. Momentan, e al 5-lea cel mai în vârstă jucător din istoria lui Real. La ultimul meci oficial, avea 37 de ani, 8 luni și 26 de zile. În noua stagiune, îi va depăși pe Di Stefano (37 de ani și 10 luni), Dudek (38 de ani și o lună) și Buyo (38 de ani și două luni), ultimii doi fiind portari. Va fi al doilea all-time, întrecut doar de Puskas (39 de ani și o lună).

23 de trofeea cucerit mijlocașul croat în 11 ani la clubul madrilen, inclusiv 5 Champions

Luka Modric: „Am luat decizia”. Nu se retrage

La 38 de ani, coleg de linie cu tânărul englez Jude Bellingham (19 ani), Modric va purta banderola de căpitan în joc, pe teren. Pentru că Nacho va fi lider mai mult în vestiar. Va fi folosit mai puțin de Ancelotti, doar când va fi urgentă nevoie.

Principalul motiv pentru care a prelungit însă contractul la Madrid este naționala Croației. După finala pierdută în Liga Națiunilor, Luka a declarat: „Am luat decizia, dar nu spun acum nimic”. Nu se retrage. A ales să continue la Real și pentru a rămâne în prim-planul fotbalului până vara viitoare. Când vrea să joace la Euro 2024. Acela va fi ultimul turneu final cu „Vatreni”. 

166 de selecțiiare Modric la naționala Croației, pentru care a înscris 24 de goluri

Citește și:

Farul a anunțat al 9-lea transfer al verii » Hagi continuă să șocheze cu alegerile lui

Mutu îi răspunde lui Becali: „Nu poți să-i numești jucători de care vrei să scapi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează