INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Un cunoscut om de televiziune a promis că demisionează dacă Messi pleacă de la Barcelona! Ce face acum

Josep Pedrerol (mijloc)
Foto:GettyImages
Josep Pedrerol (mijloc) Foto:GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 05 august 2021 22:38 / Actualizat joi, 05 august 2021 23:00

Josep Pedrerol, un cunoscut prezentator spaniol, a anunțat în noiembrie 2020 că își va da demisia dacă Lionel Messi și Sergio Ramos părăsesc Barcelona, respectiv Real Madrid.

Pedrerol ținea să sublinieze, la acea vreme, că nu crede în posibilitatea ca cele mai importante cluburi din Spania să rămână fără simbolurile lor. FC Barcelona a anunțat joi seara că Leo Messi nu va mai juca în blaugrana,  iar Ramos s-a despărțit de Real Madrid în urmă cu o lună cu PSG.

În noiembrie 2020, la un post TV spaniol, acesta declara: „Messi este liber în două luni. Ramos poate semna cu cine vrea și el în două luni . Leo s-a săturat de Griezmann, iar Florentino nu îi prelungește 2 ani lui Ramos.

 Messi este cel mai bun de la Barcelona, iar Ramos este cel mai bun de la Madrid. O să spun ceva: Dacă pleacă amândoi, voi demisiona”.

Contul oficial al emisiunii El Chiringuito, pe care Pedrerol o moderează, a anunțat la câteva minute după comunicatul catalanilor că prezentatorul își suspendă vacanța pentru a face emisiunea, după anunțul Barcelonei.

Leo Messi, afectat de anunțul celor de la Barcelona

Leo Messi a fost foarte afectat de vestea că nu poate continua la Barcelona. Clubul l-a informat prin intermediul tatălui și impresarului său, Jorge Messi. Până în acest moment nu au fost demarate negocieri cu niciun club, informează postul de radio catalan Rac 1. 

Joan Laporta va susține vineri o conferință de presă, pentru a explica detaliat situația contractului lui Messi.

Leo Messi NU va mai continua la Barcelona! Anunțul oficial

Deși clubul și jucătorul au ajuns la un acord cu intenția clară de a semna astăzi un nou contract, acest lucru nu se poate întâmpla din cauza obstacolelor financiare și structurale. În aceste condiții, Messi nu poate rămâne la Barcelona. Ambele părți regretă acest lucru. Barcelona își exprimă gratitudinea pentru tot ceea ce a reprezentat jucătorul Messi. Îi dorim mult succes în continuare, atât în viața personală, cât și la noua echipă 
- Comunicat FC Barcelona

Citește alte știri despre plecarea lui Messi de la Barcelona:

5 posibile destinații pentru Messi, după ce acesta s-a despărțit oficial de Barcelona

Messi, dărâmat după anunțul celor de la Barcelona! Cum i-au transmis vestea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează