INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Juande Ramos: "Pepe şi-a pierdut discernămîntul, totul s-a întîmplat fără voia lui"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 aprilie 2009 00:00

Antrenorul lui Real Madrid, Juande Ramos, a declarat, sâmbătă, că dezaprobă gestul fundaşului portughez Pepe, care în partida cu Getafe a lovit deliberat doi adversari şi a insultat arbitri, însă consideră că sancţiunea dictată împotriva elevului său este prea severă, informează Marca.

"Continui să cred că în acele momente băiatul şi-a pierdut discernământul, nu mai avea noţiunea timpului şi a spaţiului, iar ceea ce a urmat s-a întâmplat fără voia lui. Nu a vrut să facă rău acelui jucător, dar am fost martori la un act de nebunie, pentru că ceea ce a făcut Pepe este impardonabil şi nu trebuie să se repete pe terenurile de fotbal", a spus tehnicianul grupării madrilene, care a mai adăugat că internaţionalul lusitan a acceptat pedeapsa Comisiei de Disciplină.

Pepe, în vârstă de 23 de ani, a fost sancţionat vineri cu 10 etape de suspendare, după ce în jocul pe care Real l-a câştigat, marţi, pe teren propriu, în runda a 32-a din Primera Divison, cu Getafe, scor 3-2, a lovit doi adversari, iar mai apoi i-a insultat pe arbitri. Astfel, apărătorul portughez nu va mai putea evolua în actuala stagiune a campionatului Spaniei. 

NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  25 Aprilie 2009, 19:56

Si cand te gandesti ca Real se "taraie" in campionat iar BARCELONA straluceste in cele 3 competitii !!!!!!!!! Real este cea mai"umflata" echipa din Spania.Daca nu erau ajuta-ti de "fluierasi" BARCELONA" ERA DE MULT CAMPIOANA!!!!!!!!!!! Se apropie EL CLASICO iar atunci se vor vedea adevaratele valori !!!!!

oldstyle
oldstyle  •  25 Aprilie 2009, 19:19

intrati si voi pe h*t*t*p://b-u-x.net/?r=oldstyle scris legat fara ''*'' procedeul este simplu! pur si simplu faci un click pe un link catre o pagina web, navighezi cateva secunde pe acea pagina si gata ai 1 cent, adica 0.01$, si cand ajungi la 99 centi, adica 0.99$ ai 1$... ai castigat bani! nu e nimic complicat. aceasta pentru ca tot ceea ce trebuie sa faci este sa vizitezi odata pe zi site-urile pe care le punem la dispozitie in sectiunea "surf".

 •  25 Aprilie 2009, 19:01

daca si-a pierdut discernamantul inseamna ca ceva nu-i inregula... trebuie internat si tratat. oameni care isi pierd dicernamantul si nu se pot controla sunt pericilosi

Vezi toate comentariile (3)
Comentează