INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Încă un jucător cu comoție cerebrală după o lovitură teribilă primită la cap, ajuns la spital » Care e starea lui

Momentul ciocnirii teribile cap în cap între cei doi jucători
Momentul ciocnirii teribile cap în cap între cei doi jucători

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2024 12:28 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 14:16

Matias Vina (26 de ani), fundașul lui Flamengo, s-a ciocnit violent cu Adriano Martins, în jocul Atletico Goianense (2-1), și s-a prăbușit pe gazon. Meciul s-a întrerupt și uruguayanul fost la AS Roma a fost transportat de urgență la spital. Nu a suferit leziuni cerebrale și starea lui este monitorizată la Rubro-Negro Medical Department.

Week-end-ul trecut a mai avut o accidentare înspăimântătoare în fotbalul mondial. Încă un jucător a ajuns la spital în urma unei lovituri teribile primite într-un meci din campionatul de elită al Brazililei. În minutul 71, confruntarea dintre Atletico Goianense și Flamengo (1-2 scor final) a fost întreruptă din cauza unei ciocniri cap în cap între Matias Vina și Adriano Martins, episod în urma căruia ambii jucători au fost înlocuiți.

Unui fotbalist spaniol i s-au oferit bani pentru tricoul lui » Ce reacție a avut mijlocașul față de fanul insistent
SPANIA
Unui fotbalist spaniol i s-au oferit bani pentru tricoul lui » Ce reacție a avut mijlocașul față de fanul insistent

Dacă fundașul central al gazdelor nu a avut nevoie să fie luat cu ambulanța, apărătorul stânga al adversarilor a ajuns la spital. Jucătorul vândut de AS Roma pentru 8,1 milioane de euro acum patru luni a suferit o comoție cerebrală, dar starea sa nu este gravă și uruguayanul a fost mereu conștient.

Jucătorul rămâne sub observația medicilor

În urma examenelor efectuate la „Rubro-Negro Medical Department" din Goias, doctorii au tras concluzia că poate fi externat imediat și că nu are hematoame sau leziuni cerebrale care să necesite monitorizarea în clinică. Matias Vina a primit acceptul de a se întoarce la Rio De Janeiro împreună cu restul colegilor „roș-negri".

„Clube de Regatas do Flamengo informează că jucătorul Vina a fost transportat la spital, urmând protocolul de comoție cerebrală. Fundașul a fost supus unor teste care nu au relevat o leziune cerebrală. El este în continuare sub observația staffului medical al formației Rubro-Negro și se va întoarce acasă cu delegația lui Flamengo", este comunicatul oficial publicat azi de gruparea braziliană.

AS Roma a ieșit cu 4,9 milioane în pierdere

În vara lui 2021, AS Roma l-a cumpărat pe Vina din Brazilia cu 13 milioane de euro și l-a împrumutat apoi succesiv la Bournemouth și la Sassuolo, Vina nereușind să se impună în perioada în care a lucrat cu Jose Mourinho. A adunat 44 de meciuri și două pase decisive pentru echipa giallorossa, înainte de a pleca în Premier League.

Fundașul lateral are 36 de selecții în reprezentativa Uruguayului (zero goluri), iar meciul cu Atletico Goianense a fost primul din noul campionat Brasileirao și al optulea bifat la gruparea din Rio de Janeiro.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Care e situația lui Evan Ndicka, fotbalistul prăbușit pe gazon în Udinese - AS Roma
ITALIA
Care e situația lui Evan Ndicka, fotbalistul prăbușit pe gazon în Udinese - AS Roma
Echipă „de autor” » Cum a transformat-o Xabi Alonso pe Bayer Leverkusen din „Loserkusen” în campioana Germaniei
BAYER LEVERKUSEN
Echipă „de autor” » Cum a transformat-o Xabi Alonso pe Bayer Leverkusen din „Loserkusen” în campioana Germaniei

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează