INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Jucătorii lui United, aspru criticați după eșecul cu Watford: „Scandalos, dezgustător și rușinos”

Manchester United// foto: Imago
Manchester United// foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021 14:22 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 15:00

Manchester United a pierdut clar în deplasare cu Watford, scor 1-4. Jucătorii „diavolilor” au fost criticați de către Jamie Carragher (43 de ani) pentru prestația lor.

Jamie Carragher nu crede că Ole Gunnar Solskjaer este singurul responsabil pentru sezonul foarte slab prin care trece Manchester United. În opinia fostului capitan de la Liverpool, jucătorii lui United au și ei partea lor de vină pentru rezultatele proaste din ultima perioadă.

Carragher: „Este scandalos dacă ne uităm la performanțele unora”

Fostul international englez consideră că atitudinea aratată de jucătorii lui Manchester United în ultima perioadă a fost una „rușinoasă și dezgustătoare”.

„Nu mă interesează ce spune lumea, Manchester United are jucători de calitate. Nu am fost niciodată antrenor, dar dacă ai o echipă cu asemenea jucători, nu poți pierde niciodată cu 1-4 împotriva lui Watford. 

În unele meciuri pe care le-a disputat în acest sezon, United a fost o rușine absolută și este una dintre cele mai scumpe și bine plătite echipe din lume. Este scandalos dacă ne uităm la prestațiile unora dintre jucători”, a spus Jamie Carragher pentru Sky Sports.

Un nume greu al vestiarului l-a apărat pe Solskjaer în fața fanilor! Gestul fotbalistului, imediat după 1-4 cu Watford
ANGLIA
Un nume greu al vestiarului l-a apărat pe Solskjaer în fața fanilor! Gestul fotbalistului, imediat după 1-4 cu Watford

Manchester United a anunțat despărțirea de Solskjaer

Manchester United l-a demis pe Ole Gunnar Solskjaer (48 de ani). Înfrângerea umilitoare de sâmbătă cu Watford, 1-4, i-a fost fatală norvegianului.

„Confirmăm faptul că Ole Gunnar Solskjaer nu mai este managerul echipei. Mulțumim pentru tot, Ole”, a fost comunicatul clubului.

Conducerea lui United a luat decizia după o ședință internă de urgență care a durat 5 ore. Ambele părți au ajuns la un acord privind despărțirea.

Citește și:

Jucătorii lui Espanyol, revoltați după eșecul cu Barcelona: „O glumă de penalty!”

Manchester United a anunțat despărțirea de Solskjaer » Cine îi poate lua locul pe banca „diavolilor”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
leu.mr
leu.mr  •  21 Noiembrie 2021, 16:24

Asa sint si tricourile alea...

doxin
doxin  •  21 Noiembrie 2021, 15:36
Postat de Dan Catalin pe 21 Noiembrie 2021, 14:50

au lucrat antrenorul in meciul asta pierdut cu 4-1 , o sa vedeti ca o sa rupa pamantul cu villareal in ch league

Sa fim seriosi,Ole clar nu era de United ! Cu lotul pe care il au sa fii pe locul 7?si in ucl datorita lui Ronaldo sunt pe primul loc..jucatori gen Pogba sau Rashford nici n au ce cauta in primul 11.cavani sau ronaldo la varsta lor le dau clasa

747433218723787
Dan Catalin  •  21 Noiembrie 2021, 14:50

au lucrat antrenorul in meciul asta pierdut cu 4-1 , o sa vedeti ca o sa rupa pamantul cu villareal in ch league

Vezi toate comentariile (3)
Comentează