INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Jucătorii Bolognei l-au vizitat pe Mihajlovici la spital după victoria cu Inter: „De când sunt aici n-ați pierdut niciun meci. M-ați întinerit 10 ani, vă iubesc”

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 29 aprilie 2022 13:55 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2022 14:21

Jucătorii Bolognei și-au vizitat antrenorul și l-au aplaudat de jos, de sub fereastra salonului. Emoționat, Sinisa Mihajlovici, 53 de ani, a ieșit să le mulțumească: „M-ați făcut să lăcrimez”.

Bologna a câștigat restanța cu Inter (2-1) și i-a dedicat rezultatul antrenorului care nu poate fi pe bancă la meciurile echipei rossoblu. Jucătorii au vrut să îi facă o surpriză lui Sinișa Mihajlovici și, joi la prânz, au continuat sărbătoarea chiar în curtea clinicii de oncologie Sant’Orsola, unde este internat de o lună tehnicianul sârb, care se luptă din nou cu leucemia.

Jucătorii Bolognei: „Sinișa is on fire”

Imediat după ședința de pregătire, întreg lotul, preparatorii fizici, stafful și conducerea clubului s-au deplasat la spital și l-au aclamat pe sârbul de 53 de ani. I-au cântat "Sinișa is on fire", au scandat cuvinte de încurajare și l-au aplaudat frenetic. Emoționat și impresionat până la lacrimi, Mihajlovici le-a deschis geamul și a răspuns afecțiunii arătate de elevii săi.

„Nu-mi displace să mai stau”

„Data trecută când m-ați vizitat (n.r - în septembrie 2019, după un 4-3 dramatic la Brescia), ați venit să vă curățați conștiința. Acum chiar meritați felicitări. M-ați luat prin surprindere, însă am promis să nu plâng. M-ați întinerit cu zece ani, vă iubesc. De când sunt aici n-ați cedat niciun meci. Dacă veți continua așa, nu mă deranjează să mai rămân. Până la urmă tot o să pierdeți, așa mă voi externa și eu", a spus Mihajlovici, care a învins o dată cancerul, dar maladia a recidivat.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Ronald Koeman, noi „săgeți” către Xavi: „Când am plecat, FC Barcelona era la opt puncte distanță și acum s-au dublat”

Dat afară de Manchester United, Ralf Rangnick preia o națională » Când se va oficializa „mutarea de senzație”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează