INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

De ce trăiesc cu frică jucătorii Borussiei Dortmund » Îi urmăresc infractorii cu dronele!

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 08 iulie 2022 09:27 / Actualizat vineri, 08 iulie 2022 10:49

Jucătorii Borussiei Dortmund trăiesc de ceva timp cu spaima că sunt spionați și casele lor ar putea deveni ținta unor jafuri în timp ce ei sunt plecați. Fostul portar, Roman Weidenfeller (41 de ani), a fost ținta unei tentative săptămâna trecută!

Mai mulți jucători ai Borussiei Dortmund sunt în alertă maximă. Ghinionul lor? Locuiesc într-un cartier de lux al Dortmund-ului, situat pe marginea lacului Phoenix, ce în ultimul timp a intrat în „atenția” infractorilor! 

De mai multă vreme, în zonă au fost observate aproape zilnic drone dotate cu camere de luat vederi, ce se bănuiește că ar urmări mișcările anumitor persoane. Localnicii, printre care fundașii Borussiei, Mats Hummels, Manuel Aganji, Raphael Guerreiro și atacantul Youssoufa Moukoko, sunt foarte îngrjorați și au motive întemeiate. 

Fostul portar al galben-negrilor, Roman Weidenfeller, 41 de ani, deține o casă în cartier și a fost victima unei tentative de jaf chiar în cursul săptămânii trecute. Problema poliției? Anumite drone sunt ale Asociației Peisagistice a orașului și survolează zona legal. 

Borussia Dortmund, ACORD pentru înlocuitorul lui Haaland » Transfer de 35 de milioane de euro
BORUSSIA DORTMUND
Borussia Dortmund, ACORD pentru înlocuitorul lui Haaland » Transfer de 35 de milioane de euro

Comisarul însărcinat cu investigația, Oliver Peiler, s-a arătat destul de precaut în declarații: „Momentan nu putem spune răspicat că dronele îi spionează pe locuitori, în vederea unor potențiale jafuri. Dar nici nu putem exclude o asemenea situație. Tratăm totul cu seriozitate și am decis să supraveghem zona cât se poate de atent.”

10milioane de euro e salariul anual al lui Mats Hummels la Dortmund. E al treilea cel mai bine plătit din lot. Guerreiro încasează 5,5 milioane pe an

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Cum a ajuns Chivu să fie antrenor: „Lângă mine erau Ferguson și Moyes, am zis să nu fiu chiar ultimul...”

Juventus își face echipă de milioane » Un superstoper a fost ofertat! Marile nume vor fi prezentate în următoarele zile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează