INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DANEMARCA

Jucătorii danezi, nemulțumiți de decizia UEFA după momentele teribile cu Eriksen + Mărturii impresionante: „Când i-am văzut ochii... mi-am dat seama”

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2021 19:45 / Actualizat luni, 14 iunie 2021 20:38

Momentul cumplit din partida Danemarca - Finlanda, de la EURO 2020, când Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon după ce a suferit un stop cardiac a speriat toată lumea fotbalului. Danemarca - Finlanda s-a reluat în aceeași seară și s-a terminat 0-1.

„UEFA ne-a pus într-o situație care nu a fost justă. Ne-a dat două opțiuni, să jucăm în acea seară, sau a doua zi, la prânz. Probabil era nevoie ca altcineva, mai important ca noi, să spună că nu era momentul să luăm o decizie. 

Circumstanțele erau extraordinare și era normal poate să se schimbe puțin regulile. Să mai vorbim a doua zi să vedem ce se poate face. Am fost susținuți incredibil de toată țara, de toată lumea. 

Încercăm să luăm lucrurile pozitive din tot ce s-a întâmplat. Christian e viu, asta contează. Putea fi mult mai rău”, a declarat portarul Kasper Schmeichel.

"Sunt incredibil de mândru că îl am căpitan pe Simon Kjaer. Nu m-a surprins deloc ceea ce a făcut, are o latură sensibilă, e de de o umanitate incredibilă"
Kasper Schmeichel, portar Danemarca

Am fost aproape de a pierde un prieten și un coleg. Nu e ceva la care te gândești când ieși pe teren, fotbalul e de obicei o bucurie. 

Am făcut singurul lucru pe care am putut să-l fac în acele momente. M-am rugat pentru el. 

Au fost mulți colegi care nu au vrut să mai joace acel meci, avut două opțiuni, am ales răul mai mic. Doar Schmeichel și Kjaer au mers la spital, n-am putut merge toți. Avem un grup unit, am vorbit cu el și ne-am ținut la curent unii pe alții. Familia lui a avut prioritate
Martin Braithwaite, atacant Danemarca

Important e să fie bine Christian. Am vorbit pe FaceTime cu el... nu pot descrie ce am simțit. Energia pe care ne-a dat-o a fost una pozitivă. Acum putem privi înainte. 

L-am văzut căzând și când i-am văzut ochii... mi-am dat seama că se petrece ceva straniu. Kjaer a fugit spre el și mi-am dat seama ce se întâmplă. Veneau tot mai mulți medici și Simon tot făcea semne disperate. 

Am rămas pe margine și vedeam cum îi fac primele manevre, a fost îngrozitor
Pierre-Emile Hojbjerg, mijlocaș Danemarca

+17 FOTO

(Articol de Andrei Petrescu)

Danemarca, ajutată de 4 psihologi! Informații de ultimă oră despre Christian Eriksen

Românul care a fost coleg cu Simon Kjaer îl laudă după tot ce a făcut pentru Eriksen: „E lider, a demonstrat-o. Știa şi manevrele de prim ajutor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
calinescu_
calinescu_  •  15 Iunie 2021, 08:58

Jucatorii danezi sa fie nemultumiti de serviciile medicale oferite de ei ....!!!! Cum a fost posibil ca ambulanta sa nu ajunga in 15 secunde acolo si sa lase actiunea in mana amatorismului lui Keaer ...???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează