INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Strizu de la PSG! Vedetele francezilor râd de antrenor » Ce spun despre el în vestiar

Jucătorii de la PSG nu îl mai respectă pe Galtier // Foto: Imago
Jucătorii de la PSG nu îl mai respectă pe Galtier // Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 12 martie 2023 19:24 / Actualizat duminica, 12 martie 2023 21:25

La pauza meciului cu Olympique Marseille, pierdut de parizieni cu 1-2 în „optimile” Cupei Franței, Christoph Galtier (56 de ani) le-ar fi spus jucătorilor doar să-și păstreze calmul, pentru că sunt mai buni decât adversarii.

Pentru PSG, sezonul nu e negru, dar nu poate fi nici bun. Eliminările din „optimile” Champions League și ale Cupei Franței apasă mult, mai ales asupra antrenorului Christophe Galtier. Și a directorului sportiv Luis Campos, cel care a insistat pentru aducerea la Paris a actualului tehnician, cei doi lucrând împreună la Lille în 2020-2021, când au cucerit titlul în Ligue 1.

Fostul jucător de la PSG dă de pământ cu Messi: „Joci doar cu Angers și Clermont. În meciurile importante, dispari. Ar trebui să pleci”
BAYERN - PSG 2-0
Fostul jucător de la PSG dă de pământ cu Messi: „Joci doar cu Angers și Clermont. În meciurile importante, dispari. Ar trebui să pleci”

Situația seamănă cu cea de la FCSB, unde antrenorul nici măcar nu avea voie în vestiar și a fost ridiculizat pentru că nu știa jucătorii. Pe Billel Omrani îl striga Mirel, în timp ce pe Darius Olaru, căpitanul „roș-albaștrilor” nu l-a recunoscut.

Christophe Galtier: „Rămâneți în formulă compactă la mijlocul terenului”

Francezul Romain Molina, jurnalist de investigație care a făcut de-a lungul timpului reportaje și anchete pentru The Guardian, CNN, BBC și New York Times, a dezvăluit cum este privit antrenorul în vestiar, pe Parc des Princes.

Mai mulți jucători roș-albaștri nu îl respectă pe Galtier, râd de el și spun: „Parcă e un profesor de educație fizică”.

Sursele lui Molina au povestit ce le-a zis antrenorul la pauza meciului cu Marseille, pierdut de PSG pe Stade Velodrome, 1-2 în optimile de finală ale Cupei Franței. Doar atât: „OK, băieți! Păstrați-vă calmul, sunteți mai buni decât ei! Trebuie să-l găsiți pe Neymar, trebuie să-l găsiți pe Messi. Și rămâneți în formulă compactă la mijlocul terenului”.

Christophe Galtier: „Avem unitate în echipă, să nu vă îndoiți de acest lucru”

După ultima etapă, în care PSG a învins cu 2-1 la Brest, golul victoriei în ultimul minut (Mbappe), Galtier a discutat cu jurnaliștii francezi. „Avem unitate în echipă, să nu vă îndoiți de acest lucru”, a declarat tehnicianul, anunțând: „Trebuie să fim campionii Franței”.

Dacă vor încheia primii actuala stagiune, parizienii vor avea 11 titluri, record în Ligue 1. Se vor desprinde de Saint-Etienne (10).

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Lionel Messi, legendar » Primul jucător din istoria fotbalului care reușește asta

Scandal uriaș » Un stat e acuzat de spionaj într-o anchetă legată de ultimul Mondial și de procurorul general elvețian + CIA implicat!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
inshallah
inshallah  •  13 Martie 2023, 17:55
Postat de inshallah pe 13 Martie 2023, 16:43

***

cat de ipocriti sunteti, bah, gsp !!!

inshallah
inshallah  •  13 Martie 2023, 16:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vividan2007
vividan2007  •  13 Martie 2023, 07:41

chiar ca halal!!!!Galtier a reusit sa castige campionatul cu Lille.O realizare exceptionala in conditiile in care i-a batut pe PSG.Apoi a jucat finala de cupa Frantei si aterminat pe 5 cu Nice.Astea sunt realizari exceptionale tinand cont de loturile avute la dispozitie.E comparabil cu Klopp si peste Guardiola in conditiile date.Dar daca voi ziceti ca e un fel de Strizu asta e.Oricum eu sunt convins ca jurnalismul in Romania e la acelasi nivel cu fotbalul asa ca nu stiu cat de autorizati sunteti sa criticati fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează