INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM 2022

Scandal uriaș » Qatarul e acuzat de spionaj într-o anchetă legată de ultimul Mondial și de procurorul general elvețian + CIA implicat!

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 12 martie 2023 18:53 / Actualizat duminica, 12 martie 2023 19:51

Michael Lauber, fostul procuror general al Elveției, care avea ca misiune să investigheze modul cum a fost atribuit CM 2022, ar fi fost urmărit la ordinul Qatarului pe 16 iunie 2017.

Campionatul Mondial s-a terminat de trei luni și tot apar subiecte alarmante legate de el. O altă acuzație îndreptată împotriva Qatarului vine din Elveția.

Microfoane instalate de agenții CIA la întâlnirea lui Lauber cu Infantino

Cotidianul elvețian NZZ am Sonntag a dezvăluit astăzi că statul arab ar fi condus din umbră o operațiune de spionaj care îl avea ca țintă pe Michael Lauber, chiar procurorul general al Țării Cantoanelor.

În acea perioadă, Lauber investiga modul cum a fost atribuit Campionatul Mondial din 2022.

Potrivit NZZ am Sonntag, totul s-ar fi petrecut pe 16 iunie 2017, qatarienii fiind ajutați de agenți secreți americani. Membrii CIA ar fi instalat mai multe microfoane ascunse în sala în care șeful procurorilor elvețieni s-a întâlnit cu Gianni Infantino, președintele FIFA.

Scandal imens în Franța! Deschamps: „Benzema mi-a zis că e mort” » Atacantul lui Real a contrat: „Mincinosule, clovnule!”
FRANȚA
Scandal imens în Franța! Deschamps: „Benzema mi-a zis că e mort” » Atacantul lui Real a contrat: „Mincinosule, clovnule!”

Nu a existat o tentativă de șantaj împotriva lui Lauber

Operațiunea ar fi avut codul „Proiectul Mont Cervin”, după numele faimosului vârf din Alpi (Matterhorn) situat la granița între Elveția și Italia.

Qatarul a negat, a susținut publicația din Țara Cantoanelor. Avocatul lui Lauber a declarat că fostul procuror general nu știa că a fost spionat. Ulterior, nu a existat nicio tentativă de șantaj împotriva sa.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Pierdere importantă pentru Manchester United » Casemiro se va alege cu o suspendare imensă!

Boloni a primit o scrisoare din partea lui Viktor Orban: „Maestre, permite-mi să mă alătur!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează