INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Retrogradați deja, jucătorii lui Schalke cer protecția poliției și amenință cu neprezentarea!

Ultrașii lui Schalke, foto: Imago
Ultrașii lui Schalke, foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 11:19 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 12:21

După ce au fost atacați miercuri de ultrașii furioși, fotbaliștii lui Schalke se tem acum de reacția acestora la fiecare meci rămas, plângându-se că au fost urmăriți până acasă la întoarcerea de la Bielefeld.  E prima oară după 30 de ani când „minerii” vor părăsi Bundesliga. 

Ultimele patru etape ale sezonului din Bundesliga vor fi un calvar pentru jucătorii lui Schalke. Cu numai 13 puncte în 30 de meciuri, echipa din Gelsenkirchen e la 16 puncte de locul de baraj, după noul eșec de miercuri, 0-1 cu Arminia, și a retrogradat matematic în 2. Bundesliga. 

Fotbaliștii ultimei clasate s-au speriat, în urma atacului ultrașilor cu ouă și cu alte obiecte asupra autocarului echipei, și s-au plâns că au fost chiar amenințați și urmăriți până când au ajuns la casele lor, după întoarcerea de la Bielefeld. Astfel că au cerut urgent ajutorul clubului!

Schalke către fani: „Violența nu se justifică niciodată"

Clubul din Gelsenkirchen a anunțat că a solicitat protecția poliției, reclamând că cel puțin una dintre mașinile jucătorilor a fost vandalizată. S-a ajuns, susține tabloidul Bild, până la o variantă extremă ca Schalke să refuze să mai intre în teren la cele patru partide de campionat! 

Directorul sportiv Peter Knaebel a declarat că „miercuri s-a depășit orice limită" și că „aceste avenimente au afectat grav clubul, violența nefiind niciodată justificată, nici în sport, nici în scoetate".

Citește și alte știri din Bundesliga: 

Halucinant! Youssoufa Moukoko, puștiul de 16 ani al Borussiei Dortmund, și-a sechestrat iubita, iar femeia a sunat la Poliție

9 cluburi s-au retras oficial din Super Liga Europei: „Nu vom mai participa!” » Agnelli a capitulat: „Competiția nu poate continua”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează