INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - OSASUNA 2-0

Jucătorii Osasunei au luat foc: „Supercupa este făcută pentru Real și Barcelona”

Jucătorii Osasunei se ceartă cu arbitrul  Muniz Ruiz
Jucătorii Osasunei se ceartă cu arbitrul Muniz Ruiz

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 09:19 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 10:21

Apărătorul Osasunei, David Garcia, insistă că primul gol al Barcelonei nu trebuia acordat, din cauza unui fault, iar portarul Sergio Herrera susține că Supercupa e o competiție destinată granzilor.

Barcelona a învins-o joi seară pe Osasuna (2-0), goluri Lewandowski (59) și Yamal (90+3), și se pregătește acum pentru finala cu Real Madrid de duminică. Dar la învinși este supărare mare.

David Garcia: „Toți ați văzut. Este foarte evident!”

Căpitanul Osasunei, David Garcia, l-a arătat cu degetul pe arbitrul Muniz Ruiz, căruia i-a reproșat că ar fi fluierat „pro-Barcelona”. „Toți ați văzut! Faultul asupra lui Arnaiz este foarte clar pentru mine, foarte evident”, a comentat Garcia la final, extrem de nervos. 

În primul interviu acordat la Tottenham, Drăgușin l-a dat de gol pe Postecoglou: „Asta mi-a spus”
DRĂGUȘIN, LA TOTTENHAM
În primul interviu acordat la Tottenham, Drăgușin l-a dat de gol pe Postecoglou: „Asta mi-a spus”

El acuză un posibil fault al lui Andreas Christensen asupra lui José Arnáiz în faza premergătoare golului marcat de Lewandowski. Incidentul a fost analizat cu VAR, însă decizia finală a fost că danezul l-a deposedat corect pe Arnaiz.

Antrenorul Jacoba Arrasate se simte „prejudiciat”

Garcia nu s-a oprit însă aici: „Pentru ceilalți, fluieră. Întâmplător sau nu, merge întotdeauna cu aceiași oameni. Nu vreau să fiu populist, dar.... La trei minute după gol, la un fault asemănător, a dat lovitură liberă pentru Barcelona!”.

El a fost completat de antrenorul Jacoba Arrasate, care la rându-i a acuzat arbitrajul: „Ne simțim prejudiciați, criteriile după care a condus Muniz Ruiz au fost diferite pe tot parcursul partidei”.

Portarul Sergio Herrera vede o conspirație

Iar Sergio Herrera susține nici mai mult, nici mai puțin decât că Barcelona și Real Madrid ar fi favorizate de Federație. „Supercupa este făcută pentru ca Barça și Real Madrid să joace finala”, a tunat portarul Osasunei.

Totuși! Barcelona este însă campioana en titre a Spaniei, Real, deținătoarea Cupei Regelui, iar în actualul format, Osasuna și Atletico Madrid au statut de invitate.

Barcelona fără Raphinha în finala cu Real Madrid

Altfel, pentru finala de duminică, Barcelona l-a pierdut pe Raphinha.

Brazilianul a suferit o leziune musculară și a trebuit să fie înlocuit înaintea pauzei (42), iar medicii susțin că n-are nicio șansă să evolueze împotriva lui Real Madrid.

Mai puteți citi:

Gloria lui Dinamo a taxat în 3 puncte conducerea clubului: „De-atunci trebuia să se aprindă semnalul de alarmă”

Anunțul serii! Un om de afaceri turc preia un club din Superligă: „S-au înțeles verbal, vineri e așteptat să semneze actele”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 Ianuarie 2024, 15:45
Postat de rocky3 pe 12 Ianuarie 2024, 13:19

Nu tăticu, Supercupa nu e făcută pentru Madrid sau Barcelona, e făcută pentru Pamplona, un orășel cu populația cât cartierul Drumul Taberei! Dați-vă la o parte că vin vedetele de la Pamplona!

Vin fugărite de tauri pe străzi.

rocky3
rocky3  •  12 Ianuarie 2024, 13:23
Postat de parachioara5 pe 12 Ianuarie 2024, 11:09

...sa vina in Ro ...sa vada cum campionatul este oferit de gino si burleanu cui vor ei ...hagi n are niciun merit ...

Și ce vină are Burleanu că cei de la Craiova își tot dau cu stangu-n dreptu'? Vreți să vină Gino să v-o bage-n poarta adversarilor???

rocky3
rocky3  •  12 Ianuarie 2024, 13:19

Nu tăticu, Supercupa nu e făcută pentru Madrid sau Barcelona, e făcută pentru Pamplona, un orășel cu populația cât cartierul Drumul Taberei! Dați-vă la o parte că vin vedetele de la Pamplona!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează