INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Jude Bellingham a sunat un fotbalist uriaș din Europa și i-a cerut să vină la Real Madrid

Jude Bellingham/ foto Imago Images
Jude Bellingham/ foto Imago Images

Articol de - Publicat luni, 15 ianuarie 2024 19:37 / Actualizat luni, 15 ianuarie 2024 21:15

Jude Bellingham (20 de ani), mijlocașul lui Real Madrid, i-ar fi cerut lui Erling Haaland, atacantul lui Manchester City, să vină la supercampioana Spaniei.

Cei doi au rămas în relații excelente din perioada când au jucat împreună la Dortmund. Haaland a încercat să îl convingă pe Bellingham să semneze cu City în vară, dar Jude a ales Real Madrid. Acum, rolurile s-au schimbat, englezul încearcă să îl atragă pe norvegian în capitala Spaniei, potrivit Cadena Ser.

Șansa lui Radu Drăgușin! Transformarea radicală de la Tottenham i-a deschis calea » Cine a lucrat în culise pentru a-l aduce pe „tricolor
anglia
Șansa lui Radu Drăgușin! Transformarea radicală de la Tottenham i-a deschis calea » Cine a lucrat în culise pentru a-l aduce pe „tricolor" la Londra

Jude Bellingham încearcă să îl convingă pe Erling Haaland să vină la Real Madrid

Real Madrid vrea un atacant cu nume în vară, primul pe listă fiind Kylian Mbappe. El e în ultimele 6 luni de contract cu PSG și poate negocia cu oricine. E dorit de madrileni, însă Florentino Perez are și variante de rezervă în cazul în care va fi din nou refuzat de francez.

Următoarea țintă ar fi Erling Haaland, iar Perez are un ajutor neașteptat. Bellingham, care vorbește săptămânal cu Haaland, i-ar fi transmis lui Erling să vină la Real Madrid. Norvegianul nu ar spune nu, el nu s-ar simți extraordinar în Manchester, potrivit sursei menționate.

Haaland a fost curtat de Real și în 2022, când a fost la Madrid și a vizitat „Santiago Bernabeu”, alături de agenta Rafaela Pimenta. Atunci, el s-a temut de concurența cu Benzema și, după sfaturile lui Alfie, tatăl lui, a ales să semneze cu City, fosta echipă a lui Haaland sr.

Bellingham a avut un impact instant la Madrid, s-a adaptat imediat la noul rol, acela de mijlocaș ofensiv în spatele celor doi atacanți. Jude are 25 de meciuri și 17 goluri în tricoul „blanco”, în acest sezon. A cucerit și primul trofeu cu Real, Supercupa Spaniei, după 4-1 în finala cu Barcelona.

VIDEO. Rezumatul meciului Real Madrid - Barcelona 4-1, finala Supercupei Spaniei

Citește și:

Lovitură în plin: Everton a fost acuzată din nou și riscă a doua depunctare! Încă un club în pericol
ANGLIA
Lovitură în plin: Everton a fost acuzată din nou și riscă a doua depunctare! Încă un club în pericol
Prima decizie a lui Radu Drăgușin după debutul la Tottenham » Ce a făcut la vestiar imediat după meciul cu Manchester United
TOTTENHAM
Prima decizie a lui Radu Drăgușin după debutul la Tottenham » Ce a făcut la vestiar imediat după meciul cu Manchester United

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează