INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

FOTO Jude Bellingham a început în forță la Real Madrid » Ce tricou legendar a preluat

Jude Bellingham a fost prezentat la Real Madrid. 
Foto: Facebook @ Real Madrid CF
Jude Bellingham a fost prezentat la Real Madrid. Foto: Facebook @ Real Madrid CF

Articol de - Publicat joi, 15 iunie 2023 16:04 / Actualizat joi, 15 iunie 2023 16:04

Prezentat în această dimineață la Real Madrid, Jude Bellingham, 19 ani, va evolua sezonul viitor cu numărul 5, purtat între 2001 și 2006 de legendarul Zinedine Zidane (50 de ani).

Real Madrid și-a prezentat astăzi prima achiziție a verii: Jude Bellingham. Mijlocașul englez în vârstă de 19 ani a apărut în fața camerelor de luat vederi și a aparatelor foto alături de președintele Florentino Perez, iar împreună au devoalat numărul tricoului cu care va evolua în sezonul viitor: 5. Cel purtat între 2001 și 2006 de o legendă a clubului blanco, Zinedine Zidane.

Kosovo e un pitic, în comparație cu România! Prima ligă are salarii pe care fotbalul nostru le oferă în liga secundă
KOSOVO - ROMÂNIA
Kosovo e un pitic, în comparație cu România! Prima ligă are salarii pe care fotbalul nostru le oferă în liga secundă

Jesus Vallejo i-a cedat tricoul lui Jude Bellingham la Real Madrid

Jude Bellingham i-a mulțumit coechipierului Jesus Vallejo, care a fost de acord să i-l cedeze, și apoi a declarat că „este cea mai importantă zi din viața mea, pentru că vin la cel mai mare club din lume. Mulțumesc mult și «Hala Madrid!»”. 

Jude Bellingham a început în forță la Real Madrid » Ce tricou legendar a preluat
Jude Bellingham și președintele lui Real Madrid, Florentino Perez. Foto: Facebook @ Real Madrid CF

24de selecții și un gol are Jude Bellingham la naționala Angliei

Florentino Perez, la rându-i, a punctat: „Astăzi este cu noi pentru că a ales să fie cu noi. În ciuda tuturor cluburilor interesate de el”. Respectiv Liverpool, Manchester City și Manchester United.

Transferul lui Jude Bellingham ar putea-o costa pe Real Madrid 137 de milioane de euro

Internaționalul englez a fost cumpărat de madrileni cu 103 milioane de euro, de la Borussia Dortmund. Cu bonusurile de performanță stipulate în acordul dintre nemți și Real, suma ar putea ajunge la 137 de milioane de euro. Bellingham, care a jucat 3 sezoane în Bundesliga, a semnat cu Real pe o perioadă de 6 ani.

Citește și: 

Se retrage de la națională sau continuă până la Euro? Luka Modric ia duminică marea decizie: „Deocamdată, vreau doar aurul Ligii Națiunilor”

Gestul impresionant al lui Pep Guardiola. Ce a făcut pentru toți angajații lui Manchester City

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  15 Iunie 2023, 17:09

Bellingham este un tradator urias, a lasat BvB pentru criminalul Perez, cel mai mare raufacator din fotbal din secolul XXI. In plus, cind spui de Real Madrid si numarul 5 nu trebuie mentionat Zidane, el s-a transferat doar pentru bani aici. Adevaratele legende cu numarul 5 de la Real sint Manolo Sanchis, membru crucial al celei mai frumoase generatii din istoria Realului, La Quinta del Buitre si Fabio Cannavaro, unul dintre doar 3 fundasii din toate timpurile care au luat balonul de aur si a condus Italia spre cupa mondiala in 2006.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează