INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

video + FOTO „Părăsește-o!” » Petiție bizară pornită în mediul online. Fanii îi cer unui campion mondial cu Argentina să se despartă de iubita lui

Articol de GSP - Publicat luni, 02 ianuarie 2023 11:13 / Actualizat luni, 02 ianuarie 2023 20:00

În mediul online, a apărut o petiție bizară. Fanii îi cer lui Julian Alvarez (22 de ani), fotbalistul lui Manchester City și campion mondial cu Argentina în decembrie 2022, să se despartă de iubita lui, Emilia Ferrero.

Inițiativa vine după ce un video în care mai mulți fani ai lui Alvarez îi cereau acestuia autografe și poze a devenit viral. În imagini, Emilia pare să nu-i dea voie iubitului său să facă poze cu fiecare, ci doar una de grup.

Foto: Instagram @emiliafferrero
Foto: Instagram @emiliafferrero
Foto: Instagram @emiliafferrero
Foto: Instagram @emiliafferrero
Foto: Instagram @emiliafferrero
+15 FOTO

„Joi am ieșit să luăm cina cu familia mea, după ce am stat atâta timp fără să ne vedem. Era 2 noaptea și au venit niște tineri, unii dintre ei elevi de-ai mei, pe care Juli a vrut să-i salute și a vrut să facă o poză de grup cu ei, ca să aibă o amintire frumoasă. Eu doar am vrut să organizez puțin realizarea fotografiei. Le cer scuze dacă maniera în care am reacționat n-a fost cea mai bună, sper să înțeleagă explicația mea”, a explicat ulterior Emilia, pe InstaStory.

Iubita sud-americanului activează în prezent ca profesoară de educație fizică. În trecut, și ea a fost sportivă profesionistă, jucătoare de hochei pe iarbă la clubul argentinian Club Atletico Barrio Parque. Cei doi se cunosc încă din copilărie, deoarece provin din același sat argentinian, Calchin.

Foto: Instagram @emiliafferrero
Foto: Instagram @emiliafferrero
Foto: Instagram @emiliafferrero
Foto: Instagram @emiliafferrero
Foto: Instagram @emiliafferrero
+15 FOTO

Petiția a adunat peste 20.000 de semnături. „Julian, desparte-te de Mary Jane”, a fost îndemnul fanilor. Mary Jane este personajul din celebrele benzi desenate Marvel Comics, de care Omul Păianjen este îndrăgostit. 

Internauții au făcut trimitere la faptul că porecla lui Julian Alvarez este „La Araña” (n.r. Păianjenul, în limba spaniolă), notează Sport Bible. 

Citește și:

NEBUNIE în Arabia Saudită » Al Hilal a pus în vânzare tricouri cu numele lui Messi

Cristiano Ronaldo n-a avut parte tocmai de primirea la care se aștepta » Antrenorul lui Al Nassr: „Am încercat să îl aduc pe Messi direct de la Doha”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  03 Ianuarie 2023, 00:29

Astea sunt vremurile. Parca niciodata nu s-a varsat un lot atât de mare de *** in cupa mondială. Dar cand te uiti sore cine îi cinduce…

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează