INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Julian Draxler a semnat cu PSG, pentru 40 de milioane de euro

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat duminica, 25 decembrie 2016 15:06

Julian Draxler a semnat cu Paris Saint-Germain, în schimbul său fiind plătite 40 de milioane de euro celor de la Wolfsburg, formație pentru care evolua din 2015.

În urma acestei mutări, Draxler a devenit al treilea cel mai scump fotbalist german din istorie, după Leroy Sane şi Mesut Ozil.

Mijlocaşul neamț a semnat un contract valabil patru ani şi jumătate cu gruparea de pe Parc des Princes, acolo unde se va lupta pentru un loc de titular în bandă cu Lucas Moura, Angel di Maria sau Jese sau, cu Ben Arfa sau Pastore, pentru un post la mijlocul terenului, lângă Matuidi şi Verratti.

Transferul fotbalistului german, care va purta numărul 23 la PSG, a fost anunțat de cei de la Wolfsburg, printr-un comunicat oficial. Dorit insistent de Arsenal sau Liverpool, Draxler a preferat să facă pasul către deținătoarea titlului în Ligue 1.

"Sunt trist că a plecat, era un jucător nemaipomenit", au fost cuvintele tehnicianului Valerian Ismael, care se află doar pe locul 13 cu Wolfsburg, la trei puncte peste primul loc care duce în liga secundă.

Transferat în vara lui 2015 de la Schalke, Draxler este unul dintre talentele fotbalului german, marcând 23 de goluri în 153 de partide în Bundesliga şi devenind titular în echipa națională, alături de care a ajuns până în semifinale la Euro 2016.

PSG ocupă doar locul 3 în Ligue 1 şi va juca în compania Barcelonei, în optimile Champions League.

surse: skysports.com, goal.com, dailymail.co.uk

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
121310558423629
Dumitru Ciorici  •  01 Mai 2017, 16:24

Julian draxler are 23 de ani eli joca la ecipa Paris Saint-Germain, eli esti un mijlocas bun are multi multi faze de gol Eu ma numesc Ciorici Dumitru

Vezi toate comentariile (1)
Comentează