INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Senzațional! Julian Nagelsmann ar putea reveni pe banca lui Bayern! Care-i condiția

Julian Nagelsmann ar putea reveni la Bayern Munchen / foto: Imago
Julian Nagelsmann ar putea reveni la Bayern Munchen / foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2024 11:27 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 17:49

Tabloidul Bild dezvăluie că selecționerul Julian Nagelsmann, demis de Bayern în martie 2023, ar putea reveni pe banca munchenezilor după Euro 2024.

Un lucru este cert. Bayern și actualul său antrenor, Thomas Tuchel, vor porni pe drumuri diferite la vară, după ce au decis de comun acord rezilierea contractului scadent în 2025.

Imagine brutală cu arbitra-asistent din La Liga » Umplută de sânge după o lovitură puternică
SPANIA
Imagine brutală cu arbitra-asistent din La Liga » Umplută de sânge după o lovitură puternică

Și în privința succesorului, tendința este limpede. Bavarezii îl vor pe Xabi Alonso, antrenorul lui Bayer Leverkusen. Numai că tehnicianul liderului din Bundesliga e și pe lista lui FC Liverpool, iar dacă nu va dori să vină la Munchen, Bayern a pregătit o variantă B.

Clubul i-a concediat pe Oliver Kahn și Hasan Salihamidzic, care-l dăduseră afară pe Julian Nagelsmann

Conform tabloidului Bild, este vorba despre Julian Nagelsmann, antrenor de care s-au despărțit în martie anul trecut! Actualul selecționer al Germaniei a fost demis de directorul executiv Oliver Kahn și de managerul Hasan Salihamidzic, însă președintele Herbert Hainer și președintele de onoare, Uli Hoeness, și-au arătat ulterior dezacordul: „N-a fost o decizie inteligentă”.

Mai mult, la finele sezonului trecut, clubul i-a concediat pe amândoi! De cealaltă parte, într-un recent interviu, Julian Nagelsmann a lăsat de înțeles că nu exclude o revenire pe banca lui Bayern.

El va conduce reprezentativa Germaniei la Euro 2024, dar contractul său cu Federația germană (DFB) expiră odată cu încheierea turneului final. O eventuală prelungire a lui depinde foarte mult de parcursul Mannschaftului la CE.

Tatăl lui Julian Nagelsmann a fost agent secret

Recent, Nagelsmann a dezvăluit reporterilor revistei Der Spiegel că tatăl său a fost agent secret: „Nu am voie să spun nimic mai mult despre asta. Și nici nu știu exact ce a făcut. În orice caz, el nu era în administrație.”

El a aflat de serviciul secret al tatălui său când avea 15 sau 16 ani. „Când eram mai mic nu pot spune că m-a interesat și nici nu m-am gândit prea mult la asta. Dar după ce mi-a spus unde lucrează cu adevărat, eu am fost cel cu care a vorbit cel mai mult”, a povestit tehnicianul german.

Cum a aflat Julian Nagelsmann despre sinuciderea tatălui său

În interviul din Der Spiegel, selecționerul Germaniei a vorbit deschis și despre momentul morții părintelui său. „Mă gândesc des la asta. Eram la un curs pentru antrenori în Oberhaching, lângă Munchen, mi-am luat licența C acolo. Și deodată conducătorul cursului a spus că ar trebui să ies afară.

Apoi am făcut câteva comentarii stupide și am întrebat ceva de genul: «Ei bine, sunt prea bun?» În clipa următoare, stăteam în fața socrului meu de la acea vreme, care mi-a spus că tatăl meu s-a sinucis”.

VIDEO. Euro GSP » Boțoghină și Drejan îl propun pe Dorinel Munteanu, la Bayern Munich, în locul lui Thomas Tuchel

Citește și alte articole.

Borussia Dortmund nu se regăsește! Încă un eșec, iar fotbaliștii clachează: „Haos!”
BUNDESLIGA
Borussia Dortmund nu se regăsește! Încă un eșec, iar fotbaliștii clachează: „Haos!”
Cristiano Ronaldo va fi anchetat » Gestul făcut la meciul Al Shabab - Al Nassr a scandalizat Arabia Saudită: „Totul are o limită, indiferent cât de faimos ești”
AL SHABAB - AL NASSR 2-3
Cristiano Ronaldo va fi anchetat » Gestul făcut la meciul Al Shabab - Al Nassr a scandalizat Arabia Saudită: „Totul are o limită, indiferent cât de faimos ești”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează