INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Juninho vrea să joace pe 260 de euro. În România, Răduţă primeşte 3.000 de euro pe lună!

sursa foto reuters
sursa foto reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2011 13:39

După 9 ani petrecuţi la Olympique Lyon, fosta vedetă braziliană, Juninho Pernambucano, revine la echipa care l-a format ca jucător, Vasco da Gama, unde va încasa un salariu de 260 de euro! Nu este nici o greşeală, suma este confirmată chiar de mijlocaş.

"Nu vreau să fac afaceri cu Vasco. Este clubul unde aş juca la bine şi la rău. În următoarele luni mă voi pregăti şi mai mult. Nu mai sunt jucătorul de acum 10 ani, dar cred că mai pot ajuta echipa să îşi atingă obiectivele şi atunci voi primi o parte din cîştiguri. Întotdeauna am spus că este clubul pe care îl iubesc cel mai mult şi că mă voi întoarce într-o zi să joc aici", a spus Juninho pentru site-ul lui Vasco.

Pentru o calificare în Cupa Libertadores sau o cîştigare a campionatului din Brazilia, Juninho va primi 50% din contractele de publicitate încasate de clubul din Rio de Janeiro, dar salariul său lunar nu va depăşi 260 de euro! În vîrstă de 36 de ani, brazilianul a plecat de la campioana Franţei, OL, în 2009, pentru suma de 2,5 milioane de euro, plătită de Al Gharafa Sports, din Dubai.

- 237 de euro este salariul minim lunar în Brazilia

În cariera sa a mai îmbrăcat tricoul lui Sport Club do Recife (Brazilia), în sezonul 93-94, Vasco da Gama (Brazilia), 94-00, Lyon (Franţa), 00-09 şi Al Gharafa Sports Club (Qatar), 09-11. Din luna august, Juninho va reveni în curtea lui Vasco, ca jucător liber de contract. Brazilianul este recunoscut atît pentru devotamentul său pe teren, cît şi pentru execuţiile spectaculoase din lovituri libere.

VEZI MAI JOS TOP 10 CELE MAI SPECTACULOASE LOVITURI LIBERE REUŞITE DE JUNINHO

- 3.000 de euro este salariul lunar primit de Lucian Răduţă, jucător împrumutat de Rapid la Tg.Mureş

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
celebrul_anonim
celebrul_anonim  •  29 Aprilie 2011, 16:55

ma bucur sa aud asta.respect! esti si vei ramane o legenda

christiano0
christiano0  •  29 Aprilie 2011, 14:57

Juninho isi merita locul in categoria jucatorilor supranaturali, alaturi de Messi, CR7, Rooney si toti asemenea. Pentru mine va ramane zeul loviturilor libere si un mijlocas la constructie frumos de privit.

teleghidat
teleghidat  •  29 Aprilie 2011, 14:06

E legendar!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează