INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PERFORMANŢĂ

Junior Moraes este în topul golgeterilor din Ucraina » A depăşit fotbalişti de zeci de milioane de euro

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 01 iunie 2014 15:34

Junior Moraes a jucat două sezoane în Liga 1, pentru Gloria Bistriţa, reuşind să marcheze 32 de goluri, fiind în ambele campionate aproape de primul loc în clasamentul golgeterilor.

Atacantul brazilian s-a transferat în Ucraina, iar în acest sezon a făcut senzaţie cu Metalurg Doneţk. A marcat de 19 ori şi a fost la o lungime de titlul de golgeter obţinut de Luiz Adriano de la Şahtior.

Moraes l-a depăşit însă pe un alt fotbalist important al lui Şahtior, pe Eduardo da Silva, dar şi pe Yanick Boli, jucător care a mai evoluat şi la PSG.

Mai mult, a lăsat în urmă şi vedetele de la Dinamo Kiev şi Dnepr. Mbokani şi Yarmolenko de la Dinamo Kiev şi Konoplyanka şi Seleznyov de la Dnepr au fost în spatele brazilianului în clasamentul golgeterilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
ortega
ortega  •  01 Iunie 2014, 23:10

Cred că-l vrea prostu' la 5zdiaua ...

zecs93
zecs93  •  01 Iunie 2014, 20:49

Moraes a fost al 2 cel mai bun atacant strain din istorie, dupa Wesley !!!

solomon_i
solomon_i  •  01 Iunie 2014, 20:34

Cand aud de Junior Moraes imi revine in memorie cat de prostanac a fost atunci cand a vrut sa-l transfere Intunecimea Sa Razboinicul Luminii.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează