INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Jurgen Klinsmann: "Criza economică va lovi puternic fotbalul!"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 decembrie 2008 00:00

Tehnicianul lui Bayern Munchen consideră criza economică un pericol pentru fotbal şi se aşteaptă la modificări serioase ale pieţei transferurilor în perioada imediat următoare.

 

"Criza financiară va lovi puternic fotbalul în următoarele luni. Piaţa se va reorganiza, salariile şi transferurile vor fi negociate extrem de dur. Situaţia se va schimba radical. Jucătorii care costă acum 20 sau 30 de milioane de euro, în vară se vor vinde pe mult mai puţin. Planează foarte multe semne de întrebare în ceea ce priveşte sănătatea financiară a oamenilor implicaţi în fotbal.

Dacă au loc concedieri masive în Italia, la firma de maşini care o susţine pe Juve, atunci şi bianconerii vor avea probleme. Am dat un exemplu, dar multe dintre cluburi au în spate o uzină sau un concern. Criza din afaceri va afecta fotbalul!" a spus Klinsmann.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  03 Decembrie 2008, 10:59

tin sa te contrazic putin...si Barcelona este in aceeasi situatie, k nu au un concern in spate sau un patron...;)

 •  02 Decembrie 2008, 18:28

Bayern e relativa imuna, cel putin pentru urmatorii 4 ani. Banii lor nu vin de la magnati ci din vanzarea de bilete, iar cu unb stadion ca Allianz Arena, nu prea vad cum ar suferim, contractele de telvizare, care ii baga cam 35-40 de milioane pe an, pentru urmatorii 4 ani, si Liga Campionilor de unde ises in jur de 30 de milioane cu un parcurs mediu. Poate ca la anu' nu vor avea venituri de 290 de milioane, ca anul asta, dar oricum, Bayern e cel mai stabil club din lume.

 •  02 Decembrie 2008, 17:12

greseala de editare

Vezi toate comentariile (3)
Comentează