INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jurgen Klopp, revoltat de rivalii lui Liverpool: „Huh!? Cum să vrei să ștergi totul?”

Jurgen Klopp este aproape de obținerea titlului în Premier League alături de Liverpool // sursă foto: Guliver/gettyimages
Jurgen Klopp este aproape de obținerea titlului în Premier League alături de Liverpool // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 19:58

Jurgen Klopp (52 de ani), antrenorul german al lui Liverpool, consideră că anularea definitivă a sezonului de Premier League fără ca titlul să îi fie acrodat echipei sale ar fi nedreaptă.

Liverpool era la un pas de câștigarea titlului înainte ca pandemia de COVID-19 să pună stop fotbalului. „Cormoranii” mai aveau nevoie de doar două victorii pentru a deveni matematic campioni.

Clasament Premier League. Liverpool are un avans colosal în vârf

Ca răspuns la discuțiile fără sfârșit cu privire la ce ar trebui să se întâmple cu Premier League, Klopp spune că anularea sezonului ar fi „nedreaptă”.

„Lumea vorbește despre declararea sezonului nul. Te face să te gândești: «Huh!? Am jucat 76% din sezon și acum vrei să ștergi chestia aia?». Personal, mi s-ar părea nedrept ca acest lucru să se întâmple. Suntem primii în clasamentul de pe teren propriu, primii în cel din deplasare. Este un sezon în care trebuie să devenim campioni”, a declarat Klopp în cadrul unui interviu la Academia DFB, conform Goal.

„Să trecem peste această criză este cel mai important lucru. Dar asta nu înseamnă că unele lucruri nu sunt deloc importante, doar pentru că sunt mai puțin importate decât altele”, a mai spus antrenorul.

Jurgen Klopp: „Să trecem peste această criză este cel mai important lucru”

Jurgen Klopp conștientizează gravitatea situației din prezent și speră că vor fi luate toate măsurile pentru ca fotbalul să fie reluat în condiții de siguranță:

„Cred că există lucruri mai rele in viață decât să nu devii campion. Mulți oameni din jurul nostru au probleme mari. Oamenii mor, asta se întâmplă mereu, dar momentan din cauza unui virus pentru care nu am fost pregătiți. Nu ne putem pregăti pentru toate, dar trebuie să reacționăm”, a precizat Jurgen Klopp.

„Fotbalul trebuie să se pregătească pentru ceea ce urmează. La un moment dat vom începe să ne antrenăm și pentru a ne asigura că toată lumea va fi în siguranță, sunt luate măsuri unice. Precum au făcut-o în Germania, așa se va face și în Anglia. Centrele de antrenament ale cluburilor engleze vor fi cele mai sigure”, a concluzionat antrenorul lui Liverpool.

STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește mai multe știri despre Premier League:

Callum Hudson-Odoi, starul lui Chelsea, acuzat de viol + fotomodel fusese luat de paramedici

Premier League ar putea intra într-o nouă eră! Televiziunile pregătesc un plan revoluționar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
pirucul
pirucul  •  19 Mai 2020, 08:19
Postat de Robin Green pe 19 Mai 2020, 05:08

*** de la Mancester City (un fel de fcsb englezesc) ar fi fericiti sa se anuleze totul si sa nu ia Liverpool titlul...

ai vrut sa pari intereseant dar ai dat-o in penibil. nu ei au cerut asta ci vreo 6 echipe din subsolul clasamentului ca sa nu retrogradeze. intereseazate inainte sa acuzi sau pur si simplu iti place sa te bagi in seama ca sa pari interesant.

141365743797979
Robin Green  •  19 Mai 2020, 05:08

*** de la Mancester City (un fel de fcsb englezesc) ar fi fericiti sa se anuleze totul si sa nu ia Liverpool titlul...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează