INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jurgen Klopp îi liniștește pe fanii lui Liverpool și vorbește despre plecarea lui Salah: „Știu că Mo vrea asta”

Mohamed Salah // Foto: Getty Images
Mohamed Salah // Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022 20:56 / Actualizat miercuri, 12 ianuarie 2022 21:17

Mohamed Salah (29 de ani) s-ar putea desparți de Liverpool dacă nu ajunge la un numitor comun cu clubul pentru a-și prelungi înțelegerea.

Contractul egipteanului expiră în 2023, iar fanii „cormoranilor” au emoții în ceea ce privește viitorul atacantului. Cu toate acestea, tehnicianul Jurgen Klopp rămâne încrezător, deoarece știe că nu îl poate pierde pe Salah, cel mai bun marcator al echipei.

Scene INCREDIBILE la Cupa Africii » A fluierat finalul înainte de minutul 90, dar oficialii CAF au întrerupt conferințele și i-au chemat înapoi pe teren! Ce a urmat
Cupa Africii
Scene INCREDIBILE la Cupa Africii » A fluierat finalul înainte de minutul 90, dar oficialii CAF au întrerupt conferințele și i-au chemat înapoi pe teren! Ce a urmat

Klopp îi liniștește pe fani: „Negocierile sunt în desfășurare”

Tehnicianul a afirmat înaintea partidei cu Arsenal din semifinalele Cupei Ligii Angliei că negocierile dintre club și egiptean sunt în direcția potrivită, iar jucătorul care zilele acestea evoluează la Cupa Africii pe Națiuni are toate șansele să rămână la Liverpool.

„Știu că Mo vrea să rămână. Aceste lucruri durează, dar cred că negocierile se află într-o direcție bună. Sunt pozitiv în această privință. Fanii nu sunt la fel de neliniștiți ca voi (n.r. presa). Ei știu clubul de multă vreme, știu că oamenii de aici negociază mult, așa că sunt multe motive să fim pozitivi. Dar atâta timp cât nu este gata, nu putem spune prea multe. Doar să avem o conversație bună, atât pot spune”, a afirmat Klopp, potrivit Sky Sports.

Cheia e la agentul lui Salah

Klopp a declarat că nu există motive de îngrijorare, dar a adăugat că întreaga tranzacţie depinde de agentul fotbalistului.

„Sunt multe lucruri pe care trebuie să le iei în considerare la aceste negocieri. Mai este și o a treia parte implicată, agentul. Dar nu este nimic îngrijorător, este un proces normal. Asta este situația. El mai are contract aici pentru acest sezon și pentru sezonul viitor. Pe bune, totul este în regulă.

El este un jucător de clasă mondială, un băiat minunat, care a făcut atâtea lucruri pentru Liverpool și ne dorim să îl păstrăm", a declarat Jurgen Klopp.

16goluri și 9 pase decisive a izbutit în actuala stagiune Mohamed Salah în cele 20 de apariții

Mohamed Salah: „Decizia nu e în mâinile mele”

Înainte de plecarea spre Camerun pentru a participa la Cupa Africii, Mohamed Salah a oferit câteva declarații pentru publicația GQ și a recunoscut că viitorul său va fi decis de conducerea echipei.

„Vreau să rămân, dar nu este în mâinile mele. Este în mâinile lor. Ei știu ce vreau. Nu cer lucruri nebunești. Chestia este că atunci când ceri ceva și ți se dă acel ceva, ei îți arată că apreciază ceea ce ai făcut pentru club.

Sunt aici de cinci ani deja. Cunosc foarte bine clubul. Îi iubesc pe fani, iar ei mă iubesc pe mine. Dar totul este în mâinile celor din administrație, cărora li s-a spus ceea ce vreau", a afirmat atacantul lui Liverpool.

  • Articol de Maria Olteanu

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Controverse la Cupa Africii după meciul terminat înainte de minutul 90 » A încercat arbitrul un blat la pariuri?

Emoționant! Desemnat omul meciului, chiar la prima apariție în Cupa Africii pe Națiuni, a izbucnit în plâns

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează