INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - FULHAM 4-3

Jurgen Klopp, în extaz după spectaculoasa victorie: „Nu-l vei uita în viața ta”

Jurgen Klopp, antrenor Liverpool. 
Foto: Imago
Jurgen Klopp, antrenor Liverpool. Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2023 22:31 / Actualizat luni, 04 decembrie 2023 00:19

Managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a făcut show la conferința de presă, după victoria spectaculoasă cu Fulham (4-3). „Cormoranii” au condus, apoi au fost întorși, dar au punctat de două ori în minutele 87 și 88 pentru a obține victoria!

Show-ul oferit de Liverpool și Fulham pe Anfield Road, unul cu 7 goluri, a fost urmat de un altul, la conferința de presă. Protagonist, managerul „cormoranilor”, Jurgen Klopp.

„Thiller” cu 7 goluri, 4 absolut fabuloase! Condusă pe Anfield, Liverpool a întors spectaculos în numai două minute
PREMIER LEAGUE
„Thiller” cu 7 goluri, 4 absolut fabuloase! Condusă pe Anfield, Liverpool a întors spectaculos în numai două minute

„A fost o experiență remarcabilă, aș zice. Toți cei care au fost aici, nu cred că cineva s-ar fi gândit înainte că meciul Liverpool - Fulham va fi unul pe care nu-l vei uita niciodată în viața ta. Oricine a fost aici astăzi nu îl va uita niciodată în viața lui!", a spus Klopp, fericit că echipa sa a câștigat „thriller-ul” cu 4-3.

Liverpool a răsturnat situația și a câștigat în decursul unui minut

Desfășurarea partidei a fost, într-adevăr, spectaculoasă. Liverpool a deschis scorul grație autogolului portarului advers, Leno. Wilson a egalat, pentru ca apoi, pe finalul primei reprize, să urmeze alte două goluri: 2-1 McAllister, 2-2 Tete.

Iar schimbul de lovituri a continuat după reluare: 2-3 Decordova-Reid, pentru ca în final, Liverpool să răstoarne situația din două „croșee”: Endo (87) și Alexander-Arnold (88).

Jurgen Klopp: „Macca a fost în zi de șut”

"Nu am văzut niciodată un joc cu atât de competitiv, să fiu sincer. A fost foarte competitiv. Lovitura liberă a lui Trent, incredibilă! Macca înainte de meci, puteai vedea că are piciorul drept astăzi. El a fost într-adevăr în zi de șut..

M-am gândit: <Uau, ar trebui să încerci!>. Evident că a gândit la fel. Wataru (n.r. - Endo) a fost atât de important. A fost foarte bine, foarte bun. A câștigat dueluri decisive, super-pase, un gol de top. Și apoi, Trent face <dubla>".

Mai puteți citi:

UEFA a stabilit urnele pentru Liga Națiunilor 2024/2025 » Putem înfrunta chiar una dintre adversarele de la EURO! Grupa accesibilă și grupa dificilă

FCSB - Oțelul 0-2 » Dorinel s-a ținut de cuvânt și a răpus liderul chiar pe Arena Națională

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
PrivesteOglinda
PrivesteOglinda  •  04 Decembrie 2023, 08:06

ce meci !! *** scriu de fcsb cu otelul...sunteti *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează