INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

„Thiller” cu 7 goluri, 4 absolut fabuloase! Condusă pe Anfield, Liverpool a întors spectaculos în numai două minute

Bucuria celor de la Liverpool după golul de 4-3 cu Fulham // foto: Guliver/gettyimages
Bucuria celor de la Liverpool după golul de 4-3 cu Fulham // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2023 18:34 / Actualizat duminica, 03 decembrie 2023 19:08

Liverpool a învins-o pe Fulham, scor 4-3, la capătul unui meci spectaculos. „Cormoranii” au condus, apoi au fost întorși, dar au punctat de două ori în minutele 87 și 88 pentru a obține victoria!

Liverpool a început meciul cu Fulham pe locul 4 și avea nevoie de victorie contra londonezilor pentru a rămâne aproape de liderul campionatului, Arsenal.

Fundașul dreapta Trent Alexander-Arnold a deschis scorul în minutul 20 din lovitură liberă. A fost o execuție senzațională, din partea dreaptă, bară transversală-gol!

Oaspeții au egalat la doar 4 minute distanță, prin Harry Wilson, fotbalist cumpărat de Fulham chiar de la Liverpool. Galezul a finalizat din 6 metri, din prima, după o centrare la firul ierbii a lui Antonee Robinson.

Decizie de ultimă oră » Și-a anunțat retragerea de la echipa națională: „Voi continua să fiu cu sufletul alături!”
SCRISOARE
Decizie de ultimă oră » Și-a anunțat retragerea de la echipa națională: „Voi continua să fiu cu sufletul alături!”

Liverpool - Fulham 4-3. Răsturnări spectaculoase în Premier League

Festivalul eurogolurilor a continuat pe Anfield cu o execuție semnată de Alexis Mac Allister. Campionul mondial din 2022 a șutat de la aproximativ 25 de metri de poartă, din drop, direct în vinclu!

Chiar înainte de pauză, minutul 45+3, Kenny Tete a egalat din nou pentru oaspeți, cu o execuție din careul mic, la care Kelleher a intervenit defectuos.

În partea secundă, golurile s-au lăsat așteptate. Primul a venit în minutul 80 și a fost semnat de oaspeți, prin Cordova-Reid, care a înscris cu capul de lângă Tsimikas.

Minutele se scurgeau, Fulham se îndrepta spre o victorie uriașă, dar Liverpool a dat totul peste cap în doar două minute. Primul a lovit Wataru Endo, minutul 87, șut în vinclu de la 17 metri.

Alexander-Arnold, cel care deschisese tabela, a stabilit și scorul final, 4-3, un minut mai târziu, cu o altă execuție fabuloasă, a patra a meciului pentru băieții lui Jurgen Klopp!

Cele 3 puncte au urcat-o pe Liverpool pe locul secund în Premier League, cu 31 de puncte, două sub Arsenal. Fulham rămâne pe 14, cu 15 puncte.

Tot din fotbalul internațional:

Învins astăzi, Șumudică anunță o revoluție la Gaziantep: „Nu mi s-a mai întâmplat niciodată! Începând de acum, așa vor sta lucrurile”

Alexandru Mățan, martor la revenirea senzațională a lui Columbus Crew » Trupa din Ohio a revenit de la 0-2 cu Cincinnati și va da peste o formație din California în ultimul act

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează