INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Învins astăzi, Șumudică anunță o revoluție la Gaziantep: „Nu mi s-a mai întâmplat niciodată! Începând de acum, așa vor sta lucrurile”

Marius Șumudică // foto: Facebook @ Gaziantep
Marius Șumudică // foto: Facebook @ Gaziantep

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2023 16:19 / Actualizat duminica, 03 decembrie 2023 18:06

Cu Gaziantep învinsă de Kasimpasa, 2-4 după 0-3 la pauză, Marius Șumudică (52 de ani) și-a avertizat jucătorii că de acum înainte vor mai juca doar cei care dau dovadă de caracter. „Cine nu vrea să joace poate să plece”, a transmis antrenorul român.

Gaziantep a suferit astăzi a doua înfrângere consecutivă în SuperLig, campionatul de elită din Turcia. Formația lui Șumudică a pierdut în deplasarea cu Kasimpasa, 2-4, după o primă repriză de coșmar, în care a încasat 3 goluri fără să răspundă.

La finalul meciului, Șumudică s-a declarat mulțumit de felul în care au jucat elevii lui în repriza secundă. Gaziantep a înscris de două ori, prin Eskihellac și Lazar Markovic, dar a și primit un gol, tabela fiind închisă astfel cu scorul de 4-2 pentru gazde.

Scandal monstruos la o echipă din România! » Jucătorii l-au „băgat în ședință” pe antrenor chiar în vestiar după meci și i-au adus acuzații incredibile!
CHINDIA
Scandal monstruos la o echipă din România! » Jucătorii l-au „băgat în ședință” pe antrenor chiar în vestiar după meci și i-au adus acuzații incredibile!

Marius Șumudică, după Kasimpasa - Gaziantep: „Nu am mai pățit niciodată așa ceva!”

„Vreau să împart meciul în două reprize. Din păcate, am primit multe goluri prostești în prima parte. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva, să primesc 3 goluri în 45 de minute.

În repriza a doua am schimbat sistemul, iar de când ne-am apărat cu 4 jucători am început să jucăm mai bine în ofensivă și am înscris două goluri în primele 8 minute. Însă și adversarul a găsit spații după ce am început să jucăm deschis.

Nu am putut profita de 6 ocazii clare, am ratat și un penalty. Dacă prima parte s-ar fi terminat cu scorul 3-1, repriza secundă putea fi diferită pentru noi. Așa, nu este ușor să revii de la 0-3”, a spus Șumudică inițial, citat de turcii de la Gazetefil, aluzie la faptul că Alexandru Maxim a ratat penalty în prelungirile primei părți.  

Marius Șumudică: „Nu mai țin cont de nume. Cine nu vrea să joace poate să plece!”

În continuare, Șumudică a anunțat o revoluție în cadrul lotului, începând de etapa viitoare, când Gaziantep va primi vizita celor de la Trabzonspor.

„Țin să-mi felicit jucătorii pentru lupta din a doua parte. Ăsta trebuie să fie spiritul echipei. Începând de astăzi, când vom reveni la Gaziantep, va juca cine va merita.

Nu vreau să joace doar în funcție de nume, vreau să dea dovadă de caracter. Vreau ca jucătorii mei să concureze, să lupte pe teren. Numele nu mai contează, cine vrea să joace va juca, iar cine nu vrea poate să plece în ianuarie”, a avertizat antrenorul român.

În urma rezultatului de astăzi, Gaziantep va încheia etapa 14 de campionat pe locul 14. Doar 3 puncte o despart pe echipa lui Șumudică, la care au jucat astăzi Niță, Drăguș și Maxim, de locurile retrogradabile.

VIDEO » Șumudică a făcut spectacol etapele trecute: dans în lojă

Tot din fotbalul internațional:

Barcelona îl poate da afară pe Lewandowski. Ce clauză are polonezul în contract

Selecționerul Slovaciei e prieten cu un „tricolor”: „Suntem apropiați. E un profesionist remarcabil!” + Ce detaliu despre România l-a surprins: „Sincer, nu știam acest lucru. E o poveste frumoasă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
VardyParty
VardyParty  •  03 Decembrie 2023, 22:26
Postat de VanBasten1989 pe 03 Decembrie 2023, 19:32

***

Bastenito, un gentleman nu discuta niciodată despre asa ceva. Come on!

VardyParty
VardyParty  •  03 Decembrie 2023, 22:26
Postat de VanBasten1989 pe 03 Decembrie 2023, 19:31

O tot da cu Sumi + Turcia = Love silVreau sa-mi fac casa cu piscina in Gaziantep, cand visul lui ascuns este sa danseze din buric in Saudia.

... sau sa anteneze (sic!) In ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten1989
VanBasten1989  •  03 Decembrie 2023, 19:32
Postat de VardyParty pe 03 Decembrie 2023, 19:09

Si, ca sa iti răspund la întrebare: DA. De-aia a fost cutremur in Filipine, pentru ca Sumi nu mai văzuse asta niciodată, as per Titlu Articol. Bastenitos, nu plânge, pregătește si Andra chiar acum un articol separat despre țoalele lui Sumi in Turcia.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează