INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Nici Klopp nu mai crede în titlu: „Nu o mai văd pe City ratând puncte”

Jurgen Klopp si Luis Diaz , Foto- Getty Images
Jurgen Klopp si Luis Diaz , Foto- Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 08 mai 2022 11:01 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 13:55

Liverpool a făcut primul egal acasă în Premier League după o jumătate de an, 1-1 cu Tottenham, și Manchester City se distanțează la trei puncte dacă o învinge diseară pe Newcastle, cu trei etape înainte de final.

  • Manchester City - Newcastle se joacă în această seară, de la ora 18:30.

Liverpool e aproape de sfârșitul sezonului, un sezon aproape perfect în toate competițiile, încă neînvinsă în 2022 în Premier League, 16 etape la rând, 13 victorii și 3 egaluri, dar acest 1-1 cu Tottenham o poate costa titlul de campioană. 

UEFA nu mai oferă bilete gratuite la finala Champions League! » Ce va face în schimb + Cum vor fi distribuite cele 75.000 de locuri
UEFA
UEFA nu mai oferă bilete gratuite la finala Champions League! » Ce va face în schimb + Cum vor fi distribuite cele 75.000 de locuri

Rio Ferdinand: „City va avea o mână pe trofeu” 

Dacă Manchester City câștigă diseară cu Newcastle, acasă, se distanțează la trei puncte în fruntea clasamentului și va avea, probabil, și golaveraj mai bun. 

Foști fotbaliști englezi, acum analiști TV, Rio Ferdinand și Peter Crouch cred că Premier e aproape jucat după ce „The Reds” au pierdut primele puncte pe „Anfield” după o jumătate de an, de la 2-2 cu Brighton, pe 30 octombrie. 

Cu o victorie în fața lui Newcastle, City va avea o mână pe trofeu”, afirmă Ferdinand la BT Sport, în timp ce Crouch e de acord că „șansele lui Liverpool s-au dus. Aceste cluburi au impus un standard, nu pierd multe meciuri, nu fac multe egaluri, mă aștept ca Manchester City să câștige toate jocurile acum”. 

Dinamo e în pragul colapsului în Liga 1, dar la juniori e aproape de o nouă finală în Liga Elitelor!
DINAMO
Dinamo e în pragul colapsului în Liga 1, dar la juniori e aproape de o nouă finală în Liga Elitelor!

Jurgen Klopp: „Să nu ne mai purtăm ca la o înmormântare" 

Și Jurgen Klopp simte că marea rivală nu se va mai împiedica până la finalul sezonului: „Mi-ar fi plăcut să pot spune altceva, dar nu o mai văd pe City ratând puncte”. 

Totuși, managerul german le cere jucătorilor lui „să nu ne mai purtăm ca la o înmormântare. În viață mi s-au întâmplat lucruri mai rele”. 

Ultimele etape în Premier League

Etapă1. Liverpool 83p (+64)*2. Man. City 83p (+63)
351-1 cu Tottenham (a)Newcastle (a)
36Aston Villa (d)Wolverhampton (d)
37Southampton (d)West Ham (d)
38Wolverhampton (a)Aston Villa (a)

* La egalitate de puncte, se ține cont de golaveraj. 

Liverpool, singura cu 63 de meciuri în 2021-2022 

La sfârșitul acestui sezon, Liverpool va fi unica echipă cu toate meciurile jucate în toate competițiile, Premier, Champions, FA Cup și Cupa Ligii Angliei. Performanță pe care „The Reds” o repetă după mai mult de două decenii. 

În 2000-2001, au cucerit Cupa și Cupa Ligii Angliei, plus Cupa UEFA. Premier League 38 Finală Cupă 6 Triumf Cupa Ligii 6 Finală Champions 13 Total 63.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Nebunie în Germania » Schalke a câștigat dramatic și a promovat în Bundesliga

Vedetele lui Manchester United plătesc scump după umilința cu Brighton

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1764415336908197
Tudorica Lucian  •  08 Mai 2022, 13:39

Cine scrie articolele aici in acest ziar nu le recitește înainte de a le publica? Ce înseamnă după ,,șapte o jumătate de an’’?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează