INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Nebunie în Germania » Schalke a câștigat dramatic și a promovat în Bundesliga + Fanii au invadat terenul

Schalke - St. Pauli/ foto Imago Images
Schalke - St. Pauli/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2022 10:42 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 11:39

Schalke a câștigat pe teren propriu, cu St. Pauli, scor 3-2, în etapa #33 din 2.Bundesliga, după ce la pauză tabela arăta 0-2.

Retrogradată din Bundesliga în sezonul trecut, Schalke revine în elita fotbalului german după doar un sezon. Echipa din Ruhr a câștigat liga secundă, după ce a ajuns la 62 de puncte, cu 5 peste Hamburg, echipa de pe locul doi, cu o etapă înainte de final.

Dinamo e în pragul colapsului în Liga 1, dar la juniori e aproape de o nouă finală în Liga Elitelor!
DINAMO
Dinamo e în pragul colapsului în Liga 1, dar la juniori e aproape de o nouă finală în Liga Elitelor!

Schalke, victorie dramatică cu St. Pauli.

St. Pauli a început tare partida cu Schalke, iar în minutul 17 conducea deja cu 2-0, după dubla lui Matanovic. Atacantul de 19 ani a deschis în minutul 9, cu un șut plasat, la firul ierbii. 8 minute mai târziu, germanul reușea dubla, după o acțiune personală, finalizată cu un șut necruțător la colțul lung.

Schalke a revenit montată de la cabine, iar în minutul 47 marca din penalty, prin Terodde. Atacantul german reușea dubla în minutul 71, pentru ca 7 lungimi mai târziu, trupa din Ruhr să treacă la conducere după reușita lui Salazar, care a trimis sub bară, din postură de singur cu portarul.

La finalul meciului, fanii lui Schalke au invadat terenul și au sărbătorit alături de jucători promovarea în Bundesliga.

Luptă pasionantă pentru promovarea în Bundesliga

Locul doi din 2.Bundesliga, ocupat în acest moment de Hamburg, promovează de asemenea direct în prima ligă, urmând ca echipa de pe poziția a 3-a să dea un baraj în dublă manșă cu locul 16 din Bundesliga, poziție ocupată în prezent de Stuttgart.

După 33 de meciuri jucate, Hamburg este pe locul doi, cu 57 de puncte, la egalitate cu Darmstadt (locul 3) și Werder Bremen (locul 4), însă „verzii” au un meci în minus.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Vedetele lui Manchester United plătesc scump după umilința cu Brighton

Barcelona, sigură de prezența în grupele Champions League » Victorie în ultima fază cu Betis

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
terranovaaa
terranovaaa  •  08 Mai 2022, 15:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

811686692255205
Kevin Muller  •  08 Mai 2022, 14:37

Nu te supara ! St.Pauli a marcat de 2 ori deci... a inceput tare ! Meciurile se joaca pe goluri,nu pe suturi la poarta sau ocazii de gol.Schalke a meritat sa castige meciul fara indoiala.Dar a inceput prost.Felicitari pentru promovare.Sper sa ii urmeze Hamburg si Werder.

lucian007
lucian007  •  08 Mai 2022, 13:44
Postat de schalker pe 08 Mai 2022, 12:01

Scha la la la! Scha la la la! Schalkeee null vier! Bai baieti de la GSP ,uitati-va macar la un rezumat si dupa aia spuneți ca St.Pauli a inceput tare. Pana in min 19 putea fi lejer 3-0 ptr Schalke ,iar cei din Hamburg la prima ieșire din terenul lor au dat gol. Papusarul ala de portar , fost la Botosani, ne-a bagat practic al 2lea in poarta. Si asa s-a facut 0-2. La pauza rapostul suturilor la poarta era 13-4. Dupa pauza macel!!! Respect Terrode&Co! Glück auf!

Go, Schalke!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează