INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BETIS - BARCELONA 1-2

FOTO Barcelona, sigură de prezența în grupele Champions League » Victorie în ultima fază cu Betis

FOTO: Guliver/GettyImages +13   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2022 00:08 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 09:12

Barcelona a obținut o victorie importantă pe terenul lui Betis Sevilla, 2-1, și e sigură de un loc în grupele Champions League.

După o primă repriză echilibrată, fără ocazii la cele două porți, Barcelona și Betis și-au ridicat nivelul în partea a doua, când s-au marcat toate cele trei goluri.

Barcelona, sigură de prezența în grupele Champions League

Catalanii au forțat în partea secundă, iar după ratarea lui Ferran Torres (73), au deschis scorul. Intrat în minutul 75, Ansu Fati a marcat după doar un minut. Decarul Barcelonei a șutat suprinzător de la marginea careului, deși era înconjurat de 3 adversari, și l-a surprins pe portarul advers. 

Avantajul catalanilor a durat doar 3 minute. În minutul 79, Marc Bartra, fostul fundaș al Barcelonei, a egalat, cu o lovitură de cap. 

Când totul părea că se îndreaptă spre un egal, Jordi Alba a dat lovitura. În minutul 90+4, fundașul stânga a șutat puternic, în vinclu, și a stabilit scorul final.

După această victorie, Barcelona și-a îndeplinit obiectivul: calificarea în grupele Champions League. Trupa lui Xavi are 69 de puncte, cu 3 etape rămase de jucat. Catalanii au 11 puncte peste Betis (locul 5) și nu mai pot pierde clasarea pe unul dintre primele 4 locuri, care duc în grupele Ligii.

FOTO. Cele mai tari imagini din Betis – Barcelona

+9 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Manchester United, zdrobită în deplasare de Brighton » „Diavolii roșii” nu mai au nicio șansă să prindă un loc de Champions League

Real Madrid vrea să transfere din Serie A » Ancelotti se implică în realizarea mutării

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  08 Mai 2022, 11:12

Ar trebui sa joace doar locul 1 in UCL cum era pina in 1998, ca doar de asta ii spune Liga CAMPIONILOR!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează