INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRIGHTON - MANCHESTER UNITED

Manchester United, zdrobită în deplasare de Brighton » „Diavolii roșii” nu mai au nicio șansă să prindă un loc de Champions League

Manchester United
Foto: Imago
Manchester United Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2022 22:24 / Actualizat sambata, 07 mai 2022 22:48

Brighton a învins-o categoric pe Manchester United, scor 4-0, pe teren propriu, în etapa #36 din Premier League, provocând astfel o nouă umilință pentru echipa lui Ralf Rangnick.

Considerată favorită înainte de meci, United nu a avut nicio șansă în deplasarea cu Brighton. Gazdele și-au creat mai multe ocazii de gol, au fost eficienți și le-au provocat o nouă înfrângere dureroasă oaspeților. 

Jucătorul pe care MM Stoica îl compara cu Aguero ar putea pleca de la FCSB la o echipă din play-off: „Nu am semnat încă, dar aș vrea ”
FCSB
Jucătorul pe care MM Stoica îl compara cu Aguero ar putea pleca de la FCSB la o echipă din play-off: „Nu am semnat încă, dar aș vrea ”

Manchester United, umilită de Brighton în Premier League 

Moises Caicedo a fost cel care avea să deschidă balul pentru Brighton (15). Cu un șut foarte puternic de la 25 de metri, ecuadorianul a reușit să-l învingă pe De Gea. Lobul lui Danny Welbeck (42), deși puțin peste, prevestea ce urma să se întâmple în repriza secundă.

Nici nu începuse bine actul secund când United se vedea condusă la două goluri diferență. Marc Cucurella a primit o pasă precisă de la Leandro Trossard și, din interiorul careului, a trimis balonul în vinclul porții lui De Gea (49)

Câteva minute mai târziu, același Trossard l-a servit în careu pe Pascal Gross. Germanul a preluat elegant și a trimis fără emoții pe lângă portar (57). Cu Manchester United deja în corzi, Brighton a mai înscris o dată. Defensiva oaspeților a cedat din nou și Trossard a majorat diferența, cu toată opoziția lui Diogo Dalot, care a respins balonul chiar în belgian.

Deși a avut o posesie superioară (58%), Manchester United nu a fost eficientă în fața porții. Brighton, în schimb, și-a creat mai multe ocazii (17-15) și a profitat de oportunitățile ivite. Grație acestei victorii, „Pescărușii” au ajuns la 47 de puncte și ocupă locul 9. 

Pentru United însă, această nouă umilință înseamnă și pierderea oricărei speranțe de a se mai califica în Champions League. „Diavolii roșii” au numai 58 de puncte, cu un meci rămas de jucat, distanța până la Arsenal (locul 4) fiind de 5 puncte.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

Se conturează trădarea anului în Premier League » Superstarul de la United dorit de Manchester City

Real Madrid vrea să transfere din Serie A » Ancelotti se implică în realizarea mutării

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
brazisio
brazisio  •  08 Mai 2022, 00:12

Ba astia care sunteti fani penaldo can castiga sau fac egal e datorita lui, dar cand ii trag alti prin fund cocalardo nu are nici o vina ...e vina alorlati a antrenorului, gazonului, vantul...haideti baieti bagati

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  07 Mai 2022, 23:48

Perfect, gelatul nu are ce cauta in UCL.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează