INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Ce rol joacă soția lui Jurgen Klopp în plecarea sa de la Liverpool: presa din Germania a publicat detaliile

Ulla Klopp, centru
Ulla Klopp, centru

Articol de - Publicat luni, 29 ianuarie 2024 18:02 / Actualizat luni, 29 ianuarie 2024 20:30

Tabloidul german Bild scrie că Ulla, soția lui Jurgen Klopp, ar fi avut un cuvânt greu de spus în luarea deciziei antrenorului de a se retrage de la Liverpool.

Jurgen Klopp și-a anunțat plecarea de pe banca lui Liverpool, la finele sezonului în curs. După 9 ani pe Anfield Road, tehnicianul german a decis să ia o pauză de cel puțin un an, pentru că pur și simplu se simte foarte obosit.

„Nu mai am energia necesară să-mi duc contractul până la sfârșit”, a explicat „Kloppo”. Un acord care expiră în 2026. Tabloidul Bild susține însă că un rol important în luarea deciziei l-a avut și soția, Ulla.

Cum a scos Gigi Becali un alt jucător din primul „11”: „L-a costat, nu mai joacă titular acum. Așa făcea și Compagno”
FCSB
Cum a scos Gigi Becali un alt jucător din primul „11”: „L-a costat, nu mai joacă titular acum. Așa făcea și Compagno”

Ce scrie Bild despre influența Ullei asupra deciziei lui Jurgen Klopp

”Autoarei de cărți pentru copii îi place să călătorească și își dorește, de asemenea, să petreacă timp cu familia. Fiul ei, Dennis, dintr-o relație anterioară, face naveta între Mainz și Wiesbaden și i-a făcut bunici pe Ulla și Jürgen în urmă cu doi ani.

La doar câțiva kilometri distanță, în Wiesbaden, familia Klopp își construiește în prezent o nouă casă. Și mai are o proprietate în Mallorca, pe o suprafață de 5.000 de metri pătrați”, scrie cotidianul german, care sugerează că Ulla a insistat ca să-l „câștige” mai mult pentru activitățile „de familie”. 

Klopp le-a povestit jurnaliștilor și ce a discutat acasă: „I-am explicat Ullei motivul retragerii, la fel cum vi-l explic și vouă. Poate cu mai multe detalii private. Dar, în esență, este același lucru. Sigur că ea vrea să-mi fie bine. Ea știe că nu-mi este ușor. E fericită pentru mine că sunt mulțumit cu decizia luată”.

Prețurile biletelor la ultimul meci al lui Jurgen Klopp pe Anfield Road au explodat

Practic, ultima zi de lucru a tehnicianului german pe banca lui Liverpool, în Premier League, va fi pe 19 mai. Atunci, în ultima etapă a stagiunii 2023 - 2024, „cormoranii” o vor întâlni pe Wolverhampton. 

Cum era de așteptat, prețurile au explodat pe piața neagră. Mai ales că abonații plănuiesc să transforme acest meci într-o mică afacere. Minimum ar fi 2.000 de lire sterline, echivalentul a 2.300 de euro, susține Daily Mirror.

Tabloidul britanic dezvăluie și unde s-ar ajunge: 25.000 de lire (29.000 de euro), cât o mașină, pentru un loc aflat în partea de jos a tribunei principale. Unde un bilet costă 60 de lire (70 de euro).

VIDEO „Cea mai mare greșeală din cariera mea” » Jurgen Klopp, întrebat dacă e ceva ce-l va face să se răzgândească: „Scuze, nu știam asta”

Mai puteți citi:

Gică Craioveanu: „Cea mai tristă zi de când sunt în fotbal. Ne-a descălțat FCSB!” + Ce-i reproșează lui Petev

Se anunță „cutremurul” la Liverpool » Superstarul echipei poate pleca odată cu Klopp

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  29 Ianuarie 2024, 20:03

Ulla citeste articole de Aurel Botezat ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează