INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Nemții de la Bild au anunțat viitoarea destinație a lui Klopp: „Nu găsești o ofertă mai tentantă”

Jurgen Klopp / FOTO: Imago-Images
Jurgen Klopp / FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2022 14:00 / Actualizat miercuri, 23 martie 2022 14:06

Henning Feindt, un jurnalist german de la Bild, spune că următorul post pe care îl va accepta Jurgen Klopp (54 de ani) va fi cel de selecționer al Angliei.

Jurgen Klopp a preluat-o pe Liverpool în 2015 și a reușit să o readucă în prim-planul fotbalului european. Antrenorul german a lăsat să se înțeleagă că nu va prelungi actuala înțelegere, una valabilă până în 2024.

„Au bătut palma! Cicâldău pleacă de la Galatasaray” » Turcii anunță: mutarea de 8 milioane de euro mai depinde de un singur lucru
Galatasaray
„Au bătut palma! Cicâldău pleacă de la Galatasaray” » Turcii anunță: mutarea de 8 milioane de euro mai depinde de un singur lucru

Federația germană de fotbal ar fi sperat să îl aducă pe banca primei reprezentative, dar antrenor ar fi tentat de altă destinație. 

Jurgen Klopp, viitorul selecționer al Angliei?

Henning Feindt, un jurnalist important din Germania, care a anunțat, printre altele, transferul lui Ozil la Arsenal în 2016, spune că Jurgen Klopp va pregăti naționala Angliei. 

„E mult mai probabil ca Jurgen Klopp să devină selecționerul Angliei decât al Germaniei. Am mare încredere în ce spun. E foarte popular în Insulă, iubește fotbalul de acolo. Și, sincer, perspectivele sunt mult mai bine. Anglia are atât de mulți tineri talentați. Nu găsești o ofertă mai tentantă”, a spus Feindt, potrivit Bild

Jurgen Klopp, legendă pentru fanii „cormoranilor”

Instalat pe 8 octombrie 2015, Klopp a condus-o pe Liverpool în 365 de meciuri. A câștigat 223 de ele, un procentaj al victoriilor de 61,1%. 

A cucerit o Ligă a Campionilor, un titlu în Premier League, primul din istorie în actualul format al competiției, un Campionat Mondial al Cluburilor, o Supercupă a Europei și o Cupă a Ligii Angliei. 

VIDEO Marius Niculae, dezvăluire incredibilă: “La Mainz, cu Klopp, făceam vitaminizare. Stăteai 45 de minute cu ele… Le băgai pe venă!”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Cluburile din Rusia au votat schimbarea sistemului din campionat, dar șeful Ligii se opune: „De unde bani?”

Mircea Lucescu a devenit cel mai în vârstă antrenor din lume! Alt român, pe locul 24

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
brujo
brujo  •  23 Martie 2022, 14:33

Credeam ca va prelua FCSB.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează