CAMPIONATE  ·  JUVENTUS

Juve fără Max! Allegri pleacă la finalul sezonului » Dorit de Barcelona și PSG + Juventus visează la Mourinho și Guardiola

Articol de — Vineri, 17 Mai

Massimiliano Allegri părăsește Juventus după cinci ani de succese. Două cluburi mari sunt atente: PSG și Barcelona. Dar și Juventus vrea un super antrenor.

Era o decizie așteptată. Chiar dacă, inițial, Massimiliano Allegri a susținut că va rămâne la Juventus, neînțelegerile cu președintele Agnelli erau prea mari pentru a continua.

Azi, după trei zile de negocieri intense fără niciun acord, clubul bianconero a anunțat: Allegri va pleca de la Torino. Antrenorul în vârstă de 51 de ani, care l-a înlocuit pe Antonio Conte pe 16 iulie 2014 și care a avut cinci sezoane pline de trofee, dominând Italia ca niciodată, e în căutarea unei noi echipe. Și nu-i lipsesc ofertele.

 

11 trofeea cucerit Massimiliano Allegri în cinci ani la Juventus: 5 titluri, 4 Cupe și două Supercupe ale Italiei

191 de victoriia obținut Allegri cu echipa torineză în 269 de meciuri în toate competițiile (36 de înfrângeri)

Valverde și Tuchel tremură

Dintr-o dată, după această veste, două dintre cele mai puternice grupări continentale sunt foarte atente. Barcelona și PSG. Deși confirmați, tehnicienii lor, Ernesto Valverde și Thomas Tuchel, încep să tremure. Dacă nu se va concretiza nicio propunere atrăgătoare, Max și-ar putea lua un an sabatic.

Cine vine la Juventus? Aici e aici! Pentru că Agnelli visează la un nume faimos. Pep Guardiola sau José Mourinho. Nici mai mult, nici mai puțin. Iar ultimul e liber de contract!

Citește și:

Sheffield United a promovat în Premier League în centrul unui mare scandal » A primit bani de la Bin Laden!

Comentarii (5)

Nicolae Alin Neag  •  18 Mai 2019, 08:54

an sabatic..... Sunteti ridicoli cu expresia asta... Daca Fabio Capello nu ar fi spus-o intru-un interviu pentru Eurosport acum cativa ani nu v-ar fi dus mintea la acest cuvant. E valabil si pentru alti ziaristi....

cneius  •  18 Mai 2019, 07:40

Articol SF marca jumate : echipe foarte atente si antrenori care tremura...

rumunek  •  17 Mai 2019, 20:39

De ce nu la MU? In Anglia ar putea avea un control mai mare asupra echipei, dar si un salariu pe masura valorii la care a ajuns. Din Big 6 e singura fara antrenor, poate doar Tottenham, daca se hotaraste Poche sa plece. In Spania nu are unde, poate doar daca ar pleca Simeone de la Atletico. PSG e o poveste, nic macar nu e sigur cat va mai exista. Mi-ar fi placut asa cum e in poza de sus, dar in Italia nu cred ca poate ramane.

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:55 Tenis

Roland Garros

Eurosport
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
14:35 Ciclism

Turul Italiei

Eurosport
18:30 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look
18:45 Tenis, ATP

Turneul din Geneva

Eurosport
20:30 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - Sportul Snagov

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1

Play-off