INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Sheffield United a promovat în Premier League în centrul unui mare scandal » A primit bani de la Bin Laden!

Foto: The Sun
Foto: The Sun

Articol de - Publicat vineri, 17 mai 2019 10:13

Sheffield United s-a întors în elită după 12 ani, dar coproprietarii clubului sunt în conflict: unul dintre ei e acuzat că a primit 3 milioane de lire de la familia teroristului saudit Osama bin Laden.

Pe de-o parte, bucuria promovării. După 12 ani, Sheffield United e iar în Premier League. Pe de altă parte, nervii provocați de conflictul dintre proprietarii clubului.

În 2013, Kevin McCabe, patronul și fan pătimaș al „lamelor”, i-a vândut 50 la sută din acțiunile grupării prințului saudit Abdullah, care a investit imediat 10 milioane de lire sterline (11,4 milioane de euro).

Dar, în 2017, legătura dintre ei s-a rupt. Iar acum, la tribunal, McCabe dezvăluie, conform Daily Mail, că motivul acelei rupturi a fost un împrumut de 3 milioane de lire luat de Abdullah de la familia lui Osama bin Laden. Liderul Al Qaeda și cel mai căutat terorist după atentatul din 11 septembrie 2001, ucis în 2011.

McCabe intenționează să vândă pachetul său de acțiuni, dar nu prințului saudit, care vrea să dețină controlul absolut asupra clubului. 

Citește și:

Bombă! Icardi s-a decis! Vrea să abandoneze Interul pentru Juventus!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
lionforever
lionforever  •  17 Mai 2019, 16:07

Într-o bună dimineața un prost s-a trezit si fara sa se uite in oglindă sa vada cat e de prost s-a apucat să scrie un articol la ziar. Asta e pe scurt traducerea acestei inepții.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close