INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS TORINO

Juve îl va declara transferabil pe Buffon! Se desparte şi de Del Piero?

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2010 00:00

Nemulţumită de evoluţiile jucătorilor cu experienţă din lotul lui Juve, conducerea bianconerilor este pregătită să renunţe la mai mulţi dintre fotbaliştii importanţi ai echipei la finalul stagiunii.

Astfel, conform Tuttosport, oficialii torinezi intenţionează să îl vîndă la vară pe Gianluigi Buffon, pentru serviciile căruia se bat deja rivalele din Manchester, City şi United. În afara goalkeeperului Squadrei Azzurra, nu mai puţin de 5 jucători nu ştiu dacă vor mai continua la Juve şi din sezonul viitor. Simbolul Alessandro Del Piero, Trezeguet, Camoranesi, Legrottaglie şi Salihamidzici aşteptă propuneri de prelungire a contractelor, dar este de aşteptat ca nu toţi să prindă în Piemont inaugurarea noului stadion în 2011.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  23 Martie 2010, 23:22

Poate il ia Man Utd:) ar fi destul de bunicel

dorins
dorins  •  23 Martie 2010, 17:01

Sunt convins ca Buffon si Del Piero nu pleaca, de ceilalti nu-mi pare rau. Dar, aici trebuie sa aiba atentie romanii nostri si sa vada ca in locul jucatorilor vanduti, vor fi cupmarati jucatori cu potential, nu imprumuturi second-hand.

hitman92
hitman92  •  23 Martie 2010, 16:19
Postat de pe 23 Martie 2010, 16:10

AFARA MERCENARILOR !!! Excluzand pe Del Piero,Trezequet,Camooranesi,Buffon si mai sunt cativa restul AFARA .Va bateti joc de suporteri si de istoria acestui cub.

ai uitat sa spui ca isi bat joc si de toate blaturile facute de oficialii acestui club!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează