INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Juventus confirmă: „Cristiano Ronaldo vrea să plece imediat” » Detaliile contractului pregătit de Manchester City

Cristiano Ronaldo, Juventus // foto: Guliver/gettyimages
Cristiano Ronaldo, Juventus // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2021 14:43 / Actualizat vineri, 27 august 2021 14:53

Massimiliano Allegri (54 de ani), antrenorul lui Juventus, confirmă: Cristiano Ronaldo (36) este pe picior de plecare.

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Manchester City, despre care s-a discutat intens în ultimele zile, prinde contur. În această dimineață, vedeta portugheză a părăsit ședința de antrenament mai devreme, după ce și-a luat rămas bun de la colegi. Ronaldo vrea să plece din Italia de îndată și așteaptă ca transferul la Manchester City să se concretizeze.

Massimiliano Allegri: „Cristiano Ronaldo mi-a spus că vrea să plece de la Juventus”

Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus, a confirmat că Ronaldo și-a enunțat dorința: „Cristiano Ronaldo mi-a spus ieri că vrea să plece de la Juventus imediat. Este adevărat. De asta nu s-a antrenat astăzi și nu este disponibil pentru meciul cu Empoli. Lucrurile trec, asta este lega vieții. Dar Juventus rămâne, ceea ce este cel mai important. Ronaldo a contribuit, dar acum pleacă. Viața continuă”, a spus Allegri.

Cristiano Ronaldo are deja un acord cu Manchester City privind detallile contractuale. Potrivit Sky Italia, deținătorul a 5 Baloane de Aur ar urma să semneze un contract valabil două sezoane cu un contract anual de 15 milioane de euro, mult sub salariul pe care-l are la Juventus (31 de milioane de euro).

Cristiano Ronaldo, în 2013: „Inima mea este la Manchester United”

Acum câțiva ani, o astfel de mutarea părea de neconceput. Chiar Ronaldo nega posibilitatea de a ajunge la Manchester City în 2013, când evolua la Real Madrid.

„Să joc pentru Manchester City? Nu voi face asta. De ce? Pentru că inima mea este la Manchester United. Ar fi foarte, foarte, foarte dificil să joc pentru Manchester City”, spunea atunci portughezul.

Iar peste doi ani, într-un interviu cu Dan Roan, lăsa de înțeles că nici măcar banii nu l-ar face să se răzgândească:

„Credeți că banii mă vor face să-mi schimb opinia? Eu nu. Asta nu va fi o problemă. Dacă voi vrea bani, voi merge în Qatar, probabil au mai mulți bani decât Manchester City. Nu este vorba despre bani, ci despre pasiune”.

Cristiano Ronaldo a jucat la Manchester United între 2003 și 2009. În acea perioadă a adunat 292 de meciuri, 118 goluri și 69 de pase decisive. La Manchester United a câștigat primul Balon de Aur al carierei, în 2008.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mircea Lucescu, îngrijorat după tragerea la sorți din Ligă: „S-au strâns cele mai bune echipe ale Europei!”

Scene nemaivăzute după un meci din play-off-ul Europa League! Antrenorul a venit dezbrăcat la conferința de presă

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
176901212832165
Dan Petnaise  •  27 August 2021, 16:58

Bani spălați de arabi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează