INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

OFICIAL Juventus a anunțat noul antrenor! Înlocuitorul lui Pirlo, un tehnician de clasă » Ronaldo nu vrea să lucreze cu el!

Juventus a anunțat despărțirea oficială de antrenorul Andrea Pirlo (42 de ani). Massimiliano Allegri (53 de ani) ar fi înlocuitorul.
Juventus a anunțat despărțirea oficială de antrenorul Andrea Pirlo (42 de ani). Massimiliano Allegri (53 de ani) ar fi înlocuitorul.

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 mai 2021 17:05 / Actualizat vineri, 28 mai 2021 19:40

Juventus a anunțat despărțirea de antrenorul Andrea Pirlo (42 de ani). Massimiliano Allegri (53) a fost numit oficial câteva ore mai târziu.

UPDATE, ora 17:35. Massimiliano Allegri a revenit la Juventus!

Juventus a confirmat vestea așteptată de toți fanii fotbalului: Allegri s-a întors, oficial, la gruparea din Torino!

Allegri a semnat cu Juve un contract valabil până în iunie 2025. Salariul: 9 milioane de euro, net, pe an.

5 titluridin 5 a câștigat Allegri cu Juve, plus 4 Cupe ale Italiei din 5 finale jucate. A ajuns în ultimul act și în două finale UCL, ambele pierdute

Ronaldo nu-l suportă

Mutarea nu-l încântă deloc pe Cristiano Ronaldo, scrie Gazzetta dello Sport. Impresarul Jorge Mendes demarase deja discuțiile cu PSG și United, care acum se vor intensifica.

Sentimentele sunt reciproce. În mandatul anterior, cei doi au colaborat, iar Allegri i-a cerut lui Agnelli să-l vândă pe portughez după doar un sezon, stilul acestuia nefiind pe placul său.

„Revenirea lui Allegri înseamnă că Ronaldo e plecat deja” 
Gianni Di Marzio, ex-antrenor, acum analist TV

Știrea inițială: Andrea Pirlo s-a despărțit de Juventus

Andrea Pirlo își încheie mandatul la Juventus cu două trofee, o Cupă și o Supercupă a Italiei. A ratat însă principalul obiectiv, titlul în Serie A, iar în Liga Campionilor a suferit o eliminare total neașteptată, în fața lui Porto. Mandatul său se încheie, în mod oficial, astăzi. 

Massimiliano Allegri a revenit la Juventus. El a mai pregătit gruparea torineză între 2015 și 2019, cucerind titlul în fiecare sezon. În acest interval a disputat și două finale de UEFA Champions League, ambele pierdute.

Juventus a anunțat noul antrenor! Înlocuitorul lui Pirlo, un tehnician de clasă » Ronaldo nu vrea să lucreze cu el!

Juventus se desparte de Andrea Pirlo: comunicatul oficial

„Mulțumim, Andrea! Acestea sunt primele cuvinte pe care toți trebuie să le pronunțăm la finalul acestei experiențe speciale pe care am trăit-o împreună. Acum ceva timp, Andrea Pirlo, o legendă a fotbalului, a început o nouă aventură pe banca lui Juventus, prima pentru el în calitate de antrenor. 

A fost nevoie de curaj și de conștientizarea propriilor mijloace, în special într-o perioadă marcată de mii de greutăți, cu întreaga lume forțată să își reinventeze regulile pe zi ce trece, din cauza pandemiei. Andrea a avut acest curaj! A început o aventură și suntem siguri de asta: cariera sa va fi una strălucită, plină de transformări, căutând să își pună în practică ideile și experiența sa de campion pe gazon de pe partea cealaltă a baricadei.

Și, ținând cont că în fotbal ce contează sunt victoriile, a adus două trofee la Juventus în câteva luni și a câștigat pe cele mai importante terenuri, de la San Siro până pe Camp Nou. Pentru toate acestea, pentru curaj, dedicare, pasiuni, succesele obținute, îi mulțumim din suflet și îi urăm succes pentru viitorul care, cu siguranță, va fi frumos”, au transmis cei de la Juventus, într-un comunicat. 

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Pochettino după Zidane? Ar fi noul favorit de la Real Madrid + apariție surpriză pe listă

Mihăilă și Dennis Man, declarați „fundamentali pentru proiectul Parmei” + Cine e noul antrenor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
reteleanu
reteleanu  •  28 Mai 2021, 19:11

cel mai potrivit antrenor ptr juve. de fapt, nici nu stiu de ce a plecat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează