INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Juventus - Cagliari 3-1 // VIDEO Campioana recordurilor: 31 de puncte în 11 etape, Juve la Max!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 11:43

Trupa lui Massimiliano "Max" Allegri are cel mai bun start din istoria bianconerilor, egalând performanțele Romei și a lui Napoli. Cristiano Ronaldo, bară și assist la ultimul gol, a contribuit la 12 reușite ale liderului.

Juve rezistă presiunii puse din spate de Napoli și Inter, conservând avansul de 6 puncte la șefie. Victoria (3-1) cu Cagliari i-a adus recordul de puncte (31) după 11 etape, egalând cel mai bun start din istoria Seriei A, reușit de Roma (2013-'14) și Napoli (2017-'18). "Nu credeam că vom putea câștiga 10 jocuri din 11, dar nici rivalele nu vor renunța ușor în lupta pentru titlu", a admis Allegri.

Ușor nu a fost deloc cu sarzii, care au pus multe probleme. "În apărare suferim prea mult. Dacă nu închidem mai bine flancurile și nu suntem atenți la marcaj în careu riscăm să încasăm mereu gol. Pierdem multe mingi la mijloc și nu putem închidem meciurile". Autogolul lui Bradarici i-a ajutat mult pe torinezi să iasă din impas.

Premiat de Agnelli


Foto: Guliver/Getty Images

N-a mai marcat Ronaldo, dar a contribuit la succes. Cristiano a lovit bara cu un șut la colț din careu, i-a oferit apoi assistul pe contraatac rezervei Cuadrado și a încercat o nouă foarfecă în stilul celei din Ligă de la Real. Nu i-a ieșit portughezului premiat de președintele Agnelli, pentru cele 400 de goluri în campionatele Angliei, Spaniei și Italiei. CR7 și-a pus amprenta pe 12 din cele 24 de reușite ale bianconerilor în actuala Serie A.

42
de secunde i-au fost de ajuns lui Dybala să înscrie cu Cagliari. Cel mai rapid gol juventin de la reușita lui Vidal de-acum fix 6 ani contra Interului, 18 secunde

Vezi și: Palermo - Cosenza 2-1 // George Pușcaș, MVP-ul partidei! Gazzetta dello Sport: "Intră și produce daune"

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează