INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Palermo - Cosenza 2-1 // George Pușcaș, MVP-ul partidei! Gazzetta dello Sport: "Intră și produce daune"

George Pușcaș
George Pușcaș

Articol de - Publicat sambata, 03 noiembrie 2018 18:46

Pușcaș intră și câștigă. Atacantul român a jucat sâmbătă din minutul 76 și a decis victoria sicilienilor în 90, primind nota 7 în Gazzetta dello Sport. Gol dedicat mamei și unui bun prieten dispărut.

Jokerul Pușcaș și-a făcut iarăși datoria. Nu a fost titular la Palermo, dar, când antrenorul Stellone a pariat pe el, George a lovit decisiv cu Cosenza (2-1). "Intră și produce daune. A lovit transversala cu un șut și apoi, în prelungiri, a reușit golul victorios", îl laudă Gazzetta dello Sport, ce l-a ales MVP-ul meciului și i-a dat nota 7.

Decisiv și cu Lecce

Reluarea cu capul a atacantului român, după lobul lui Nestorovski, i-a instalat pe sicilieni la șefia Seriei B cel puțin până mâine seară. Și a venit cu o dedicație specială pentru mama internaționalului de tineret și pentru un foarte bun prieten dispărut. În urmă cu doar două săptămâni, Pușcaș, introdus tot pe final (82), marcase în minutul 85 (în premieră pentru rosaneri!) și îi aducea lui Palermo încă o victorie prețioasă, 2-1 la Lecce.

2
goluri are Pușcaș în 407 minute jucate la Palermo în acest sezon din Serie B

3.300.000 €au plătit sicilienii lui Inter pentru Pușcaș, ce are contract până în 2022

6
goluri a marcat Palermo în actualul campionat după minutul 85

După 10 etape, Palermo e pe primul loc în Serie B, cu 21 de puncte, conslidându-și statutul de favorită la promovare.

Vezi și: Anamaria Prodan, despre un posibil interes al lui Inter pentru Nicușor Stanciu: "E pregătit să facă acest pas"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close