INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Anamaria Prodan, despre un posibil interes al lui Inter pentru Nicușor Stanciu: "E pregătit să facă acest pas"

FOTO: Twitter Sparta Praga
FOTO: Twitter Sparta Praga

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 noiembrie 2018 18:19

În presa din Italia au apărut zvonuri conform cărora Inter ar fi interesată de serviciile lui Nicolae Stanciu, 25 de ani, mijlocașul celor de la Sparta Praga.

Anamaria Prodan a comentat un posibil interes al italienilor pentru Stanciu.

"Nicolae e un jucător care chiar iubește fotbalul. E inteligent în felul lui, un playmaker și un adevărat lider în teren. Vorbim de un jucător incredibil, cu un caracter unic.

E fericit la Sparta Praga și iubește clubul. Marele lui scop este să câștige titlul cu această echipă. Nu vorbim despre alte echipe în acest moment, dar cred că poate juca în orice campionat din lume, e pregătit pentru acest pas. Dacă Sparta Praga decide să-l vândă, îi vom găsi un club unde să strălucească", a spus Anamaria Prodan, conform FCInterNews.it.

Stanciu evoluează pentru Sparta Praga de la începutul acestui an, perioadă în care a reușit 9 goluri în 25 de partide. A mai jucat de-a lungul carieriei pentru Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, FCSB și Anderlecht. 

Vezi și:  Radu mami, Radule » Genoa a luat 5 la Milano, cu Inter. Românul a fost bombardat din toate pozițiile

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
romeverest
romeverest  •  04 Noiembrie 2018, 00:33

Voi chiar mai dati importanta la toate gogomaniile pe care Prodanca le arunca pe piata ?? Ce sa faca Stanciu la Inter ?? Unde si in locul cui sa joace ?? Poate il transfera ca sa faca ceea ce sotul Prodancei ii sugera lui Tudorie la Fcsb, adica sa care echipamentul vedetelor de la Inter !!

marius.bxl
marius.bxl  •  03 Noiembrie 2018, 22:48

Fumigene nu mai merge.ce sa faca cu prostavanul asta? Au oameni la curățat stadionul, nu mai e un loc liber

balauru48
balauru48  •  03 Noiembrie 2018, 21:21

Ahahaaaahaaaaaa

Vezi toate comentariile (7)
Comentează