INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

JUVENTUS - CAGLIARI 4-0 // VIDEO Cristiano Ronaldo, dezlănțuit: 3 goluri într-o repriză! Cum s-a descurcat Zlatan Ibrahimovic la primul meci

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 17:37

Cristiano Ronaldo (34 de ani) a marcat trei goluri în victoria lui Juventus din victoria cu Cagliari, scor 4-0.  

Cagliari, revelația sezonului din Serie A, a rezistat doar o repriză la Torino. Campioana en-titre s-a descătușat după pauză. Ronaldo a deschis scorul în minutul 49, după o gafă în defensiva oaspeților. Portughezul a recuperat mingea, a driblat portarul și a trimis în poarta goală. Cristiano a făcut „dubla” în minutul 67, dintr-o lovitură de la 11 metri scoasă de Dybala.

Cvintuplul Balon de Aur a trecut apoi la servire, pasând pentru golul de 3-0 marcat de Higuain, la finalul unei curse spectaculoase, în minutul 81. Imediat după repunerea mingii, în minutul 82, Ronaldo și-a desăvârșit opera. A înscris cu piciorul stâng, pe sub portar, din unghi.  

Juventus este lider solitar în acest moment, cu 45 de puncte. Campioana en-titre poate fi egalată în această seară de Inter, dacă formația lui Antonio Conte va învinge în deplasarea de la Napoli. Meciul se dispută de la 21:45.

Zlatan n-a ajutat-o pe Milan

Zlatan Ibrahimovic a jucat 35 de minute în primul meci de la revenirea în Serie A, egalul dintre AC Milan și Sampdoria, scor 0-0. Starul suedez a intrat în locul polonezului Piatek și a avut  șansa de a marca în minutul 63. Emil Audero a respins însă lovitura de cap a lui Ibra.

Clasament Serie A

Juventus - Cagliari 4-0

  • Au marcat: C. Ronaldo '49 '67 (pen.) '82, Higuain '81

Echipele de start 

Juventus: Szczesny - Cuadrado, Bonucci, Demiral, Alex Sandro - Rabiot, Pjanic, Matuidi - Ramsey - Dybala, Ronaldo 
Antrenor: Maurizio Sarri 

Cagliari: Olsen - Cacciatore, Walukiewicz, Klavan, Pellegrini - Nandez, Cigarini, Rog - Nainggolan - Joao Pedro - Simeone  
Antrenor: Rolando Maran 

Vezi și: 

VIDEO Impresarul lui Ionuț Radu se revoltă după ce portarul a fost rezervă: „Nu există așa ceva! Dacă nu se schimbă situația, se poate întoarce la Inter”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează