INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENOA - SASSUOLO 2-1

VIDEO Impresarul lui Ionuț Radu se revoltă după ce portarul a fost rezervă: „Nu există așa ceva! Dacă nu se schimbă situația, se poate întoarce la Inter”

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 15:53

Ionuț Radu, 23 de ani, a fost rezervă în Genoa - Sassuolo 2-1, deși avea 28 de meciuri la rând ca titular. În locul lui a fost preferat Mattia Perin, 27 de ani, împrumutat de la Juventus.

Oscar Damiani, impresarul lui Ionuț Radu, a spus că este deranjat de situație și va discuta cu cei din conducerea clubului, pentru a vedea care e viitorul portarului român. 

„Ionuț Radu a fost cel mai bun jucător de la Genoa în tur. Nicola (n.r. antrenorul Davide Nicola) a fost clar și a spus că Perin va fi titular. Asta înseamnă că pentru Radu nu mai e loc. Pentru mine nu există varianta ca el să fie rezervă. Dacă decizia lui Nicola nu se schimbă, vom căuta o soluție.

Vom face o evaluare în trei, cu Inter, Radu și Genoa. Radu are dreptul să fie numărul 1. Vom vedea dacă există alte alternative. Nu e exclus să se întoarcă la Inter”, a declarat Oscar Damiani pentru Radio Anch'io Sport.

Rezumatul VIDEO al meciului Genoa - Sassuolo  

Vezi și: 

VIDEO Ionuț Radu, rezervă la Genoa după 28 de meciuri! Antrenorul are o explicație stranie, iar fanii protestează: „E halucinant și rușinos!” + suspiciuni de blat cu arbitri: „Dacă ăsta nu e Calciopoli...”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
portardelegenda
portardelegenda  •  07 Ianuarie 2020, 07:51

Locul ee titular nu se garanteaza. Ceea ce se garanteaza este PRIMA SANSA de care daca ai valoare PROFIȚI. Copilul asta nu a venit TITULAR la Geoaa ci a DEVENIT TITULAR. dupa ce Marchetti nu a convins. Spre deosebire de el , Perin a fost IMPUS

131624217670160
Geani Muraru  •  06 Ianuarie 2020, 23:14

Genoa e in situatia in care este si din cauza vedetei de cacao numita Radu. O mizerie de portar care are doar gura mare ca in rest mai putin de 4 boabe nu ia intr-un meci

180190845824463
Mihnea Iorga  •  06 Ianuarie 2020, 20:15

La nicio echipa din campionatele de top locul de titular nu este garantat, e o prostie ce solicita impresarul. Daca demonstreaza la antrenamente ca Genoa poate castiga mai multe puncte cu el in teren va mai apara, daca nu, nu, e simplu...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează