INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - CHIEVO 3-0

JUVENTUS - CHIEVO 3-0 // Cristiano Ronaldo, cea mai tristă zi din an! A ratat un penalty în fața portarului căruia i-a fracturat nasul în tur

Cristiano Ronaldo nu a fost prea fericit la finalul meciului Juventus - Chievo 3-0 // FOTO: Reuters
Cristiano Ronaldo nu a fost prea fericit la finalul meciului Juventus - Chievo 3-0 // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 10:33

JUVENTUS - CHIEVO 3-0 // Stefano Sorrentino, portarul de proape 40 de ani al ultimei clasate Chievo, l-a lăsat luni fără gol pe Cristiano Ronaldo, care în tur îi fracturase nasul. 

Cea mai tristă zi a anului chiar aşa a fost luni pentru Cristiano Ronaldo. Cu gândul la audierea din fața procurorilor spanioli în procesul de evaziune fiscală, Cristiano a ratat cu Chievo (3-0) din toate pozițiile, şi cu stângul, si cu dreptul. Inclusiv de la 11 metri!

„A greşit la fel la antrenament şi a tras în acelaşi colț”, a povestit după meci antrenorul Allegri.

"Preferam să luăm un punct"

Stefano Sorrentino a devenit primul din Serie A care reuşeşte: „Mă şicana ideea de a-i apăra un penalty lui Ronaldo. Ce-am simțit? M-am luat de arbitru şi i-am spus că nu trebuia să-l dea. Preferam să-mi marcheze gol şi să nu pierdem la Torino. E meritul antrenorului de portari că am reuşit”.

Goalkeeperul lui Chievo s-a răzbunat pentru meciul din tur, pierdut greu de echipa sa şi terminat de el spital, după ce Cristiano l-a tamponat şi i-a fracturat nasul:

„În martie voi împlini 40 de ani şi până la finele sezonului råmân portarul echipei de pe ultimul loc, văd doar gialloblu”.

„Nu era atât de important acel penalty ratat la 2-0, contează mai mult alte penalități pentru Ronaldo”
Massimiliano Allegri, antrenor Juventus

Vezi și: PSG // Adrien Rabiot s-a săturat! Mijlocașul a dat clubul în judecată: acuze de discriminare și de hărțuire

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează