INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Juventus confirmă interesul pentru Icardi » Când s-ar putea perfecta mutarea-șoc din Serie A

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 17:44

Directorul sportiv al celor de la Juventus, Fabio Paratici, a confirmat interesul campioanei Italiei pentru argentinianul Mauro Icardi (25 de ani).

„Noi am cerut mai multe informații. Am vrut să știm ce părere are Icardi despre un transfer la Juventus. Dar acum nu mai există discuții, Icardi este jucătorul lui Inter, iar noi ne gândim la ce avem de făcut în acest sezon. Este o temă la care vom reveni, sau nu, la finalul sezonului, în iunie”, a declarat directorul sportiv de la Juventus, Fabio Paratici, pentru un post de radio italian.

În ultima perioadă au existat mai multe speculații care vizau o posibilă plecare a lui Icardi de la Internazionale Milano. Echipele date ca viitoare destinație pentru jucătorul argentinian erau FC Barcelona, Manchester United și Real Madrid.

Mauro Icardi, în vârstă de 25 de ani, a fost transferat de Inter Milano în anul 2013 de la Sampdoria pentru suma de 13 milioane de euro. Contractul acestuia cu formația milaneză urmează să expire în 2021. Mutarea la Juventus s-ar putea perfecta cel mai devreme în vară, când se va redeschide perioada de transferuri din Italia.

articol scris de Cosmin Olteanu

Vezi și: 

VIDEO Radja Nainggolan a salvat-o pe Inter cu o execuție de excepție » Ce se întâmplă cu Mauro Icardi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează