INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Val de critici în Italia pentru Cristiano Ronaldo: „Respect minim pentru un obiect sacru. E dorința de a pleca?”

Cristiano Ronaldo. FOTO: Guliver/Getty Images
Cristiano Ronaldo. FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 12:58 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 14:08

Cristiano Ronaldo (36 de ani), superstarul lui Juventus, e criticat aspru în Italia pentru atitudinea avută după meciul Juventus - Genoa 3-1, când a reacționat nervos atât în teren, cât și în vestiarul „Bătrânei Doamne”.

Jurnaliștii italieni nu-l menajează sub nicio formă pe Cristiano Ronaldo, considerând la unison că reacția lusitanului a fost una deplasată.

Gazzetta dello Sport a scris: „După ce tricoul ajuns în iarbă a fost cules de băiatul de mingi ca un tezaur prețios, Cristiano a ajuns negru de supărare pe tunel și s-a dezlănțuit în vestiar. A dat cu pumnii în pereți, neavând niciun chef să se bucure pentru cele trei puncte!”, a dezvăluit cotidianul roz.

Quotidiano Sportivo n-a avut milă de Cristiano Ronaldo, după ce acesta și-a aruncat tricoul: „Un gest prostesc. Respect minim pentru un obiect sacru. E vorba de nervozitate sau de dorința de a pleca?”

„Fără goluri și cu nervi”, a scris și Corriere dello Sport, care a apelat apoi la declarația lui Bentancur pentru a descrie sentimentele ce-l încearcă pe Cristiano: „Aceeasta este mentalitatea lui, de aceea a devenit cel mai bun jucător din lume”.

Cristiano Ronaldo poate pleca de la Juventus

Când nu înscrie, Ronaldo devine o fiară greu de îmblânzit. Nu mai contează că Juventus a câștigat cu Genoa (3-1) dacă portughezul n-a dat gol. După trei meciuri la rând, la club și la națională, cu reușite, Cristiano s-a dat în spectacol pe Allianz Stadium.

De furie și frustrare, atacantul de 36 de ani și-a aruncat cu lehamite tricoul cu numărul 7, pe care i-l ceruse un copil de mingi. La fel făcuse cu banderola de căpitan la Belgrad, dar atunci măcar avea un motiv justificat, decizia greșită a arbitrului de a-i anula golul victoriei împotriva Serbiei.

Ronaldo i-a certat pe toți de la Juventus 

Nici în teren nu i-a convenit mai nimic. Le-a reproșat lui Chiesa și Chiellini că nu-i pasează când și cum trebuie, iar pe portarul Perin, fost coleg la Juventus, l-a certat și l-a făcut „mincinos”, la un duel în careul genovez, susținând că nu l-a atins. S-a răstit la Szczęsny când a trimis mingea în afara terenului, pentru că un jucător advers era accidentat. „Trebuie să atacăm, că sunt în zece!”, a strigat, foarte egoist și lipsit de orice scrupule, Ronaldo.

Ronaldo arată prea mult egoism și nu e deloc normal ce-a făcut. Ar prefera în loc de un 3-1 ca echipa lui să piardă cu 2-3, dar să marcheze el două goluri.
 - Sportmediaset, agenție italiană

VIDEO Cristiano Ronaldo, momente excepționale în tricoul „Bătrânei Doamne”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Cristiano Ronaldo poate pleca de la Juventus! Furios și frustrat după victorie » Ce a făcut în vestiar

Florentino Perez, încă 4 ani președinte la Real Madrid » Plan galactic cu Mbappe și Haaland

Ianis Hagi, la Lazio? „Ar putea fi cedat, nu e un jucător crucial”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
enigmaticul
enigmaticul  •  13 Aprilie 2021, 17:49

Nu asta era întrebarea ”E dorința de a pleca ?”, ci mai degrabă întrebarea ar fi ”Cine-l mai vrea, pe Cristinel ?” , în afară de Georgiana, desigur. Lui Cristinel i-a cam trecut vremea, la aproape 37 ani ce să mai facă? El își mai arată din când în când ”pectoralii”, dar fotbal mai puțin de acuma. Orice stea după ce răsare, are o perioadă în care strălucește, apoi se stinge, ușor .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează