INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Juventus pregătește mutarea deceniului! Cristiano Ronaldo, monedă de schimb pentru Neymar

Ultima întâlnire dintre Cristiano Ronaldo și Neymar a avut loc atunci când portughezul evolua pentru Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages
Ultima întâlnire dintre Cristiano Ronaldo și Neymar a avut loc atunci când portughezul evolua pentru Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2020 09:48 / Actualizat miercuri, 11 noiembrie 2020 10:12

Juventus pregătește unul dintre cele mai importante schimburi ale ultimilor ani. Campioana din Serie A dorește să îl dea pe Cristiano Ronaldo (35 de ani) la PSG, iar în schimbul acestuia să îl aducă pe Neymar (28).

Jurnaliștii din Italia anunță că Juventus este interesată de un schimb Cristiano Ronaldo - Neymar. Potrivit tuttomercatoweb, afacerea are șanse de realizare, întrucât ambii au contracte valabile până în 2022, iar prelungirea înțelegerilor în cazul amândurora este puțin probabilă.

Având în vedere diferența de vârstă dintre cei doi, Juventus ar putea plusa, oferind și o sumă de bani sau încă un jucător în schimbul starului brazilian.

PSG admite interesul pentru Cristiano Ronaldo

Leonardo Araujo, directorul sportiv de la Paris Saint-Germain, a dat semne că PSG este interesată de Ronaldo. Răspunzând la întrebările fanilor parizieni, Leonardo a spus: „Să îl aducem pe Cristiano Ronaldo? Nu putem ști niciodată ce se întâmplă pe piața transferurilor. Cine știe, poate într-o zi se trezește și spune: «Vreau să merg și să joc pentru alt club!»

Câte cluburi și-l pot permite? Este un cerc restrâns și PSG face parte din el. Situația actuală este foarte complicată pentru toată lumea, dar piața este o chestiune de oportunitate. Uneori se pot întâmpla lucruri extraordinare”.

Ajuns la 35 de ani, Cristiano Ronaldo este cotat la 60 de milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt. În schimb, Neymar valorează mai mult decât dublu - 128 de milioane de euro.

VIDEO. Golul #100 pentru Portugalia al lui Cristiano Ronaldo

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Atac brutal la Lionel Messi: „A instituit regimul terorii la Barcelona”

Ronald Koeman a dezvăluit prima discuție cu Messi din postura de antrenor al Barcelonei: „Am fost sincer!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
753720451412471
Andrei Ionescu  •  11 Noiembrie 2020, 16:05

Personal il vad pe Neymar drept o vedetă expirată ,inclusiv fotbalistic si cu apucături de cocalar. Nu dau niciun ban pe el. A venit in Europa ca o mare speranță a fotbalului mondial si va sfârși in anonimat. Ia țeapă PSG! RONALDO E CU TOTUL ALTCEVA!

10153442649203112
Razvan Vasilache  •  11 Noiembrie 2020, 10:23

Nu isi permit salariul lui Ronaldo, dar si-l permit pe al lui Neymar?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează