INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ronald Koeman a dezvăluit prima discuție cu Messi din postura de antrenor al Barcelonei: „Am fost sincer!”

Messi (stânga) şi Koeman
Messi (stânga) şi Koeman

Articol de GSP - Publicat marti, 10 noiembrie 2020 23:13 / Actualizat marti, 10 noiembrie 2020 23:32

Ronald Koeman (57 de ani) a oferit detalii despre primul dialog avut cu Lionel Messi (33 de ani) din postura de antrenor al Barcelonei, în momentul în care acesta era pe picior de plecare.

Tehnicianul a povestit, într-un interviu pentru Diario Sport, ce a discutat cu Lionel Messi când a preluat clubul catalan și ce i-a spus acestuia despre viitorul echipei sub comanda sa: „Când am ajuns, mi s-a zis că Messi este nefericit. Am fost la el acasă și am vorbit. Mi-a explicat motivele și am fost sincer. I-am spus că singurul lucru pe care îl pot schimba este fotbalul: lucruri legate de sistem, poziția sa pe teren și importanța sa în echipă. Cu toate acestea, nu i-am putut schimba situația cu clubul".

Totodată, Koeman și-a arătat aprecierea pentru decarul Barcelonei și consideră că este un jucător extrem de important pentru echipă în continuare: „Messi mi-a arătat că este o persoană care vrea să câștige trofee, să fie în continuare cel mai bun, chiar dacă a avut problemele sale cu clubul. Barcelona este o echipă mai bună cu Messi decât fără el”.

Giovanni Becali, dezvăluiri incredibile cu președintele Barcelonei: "Am venit de pe stradă, iar la Barcelona erau vrăjeli pe care eu le-aveam fumate"

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Rasism: „Jucători colorați”! Președintele federației engleze și-a dat demisia

VIDEO Cătălin Cîrjan, eroul „tunarilor” în EFL Trophy! Gol în timpul regulamentar și „scăriță” la penalty-uri: „Are clasă, MVP!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează